Sesi melantak tengahari semalam

Asek citer pasal raya je kan... buhsan plak ghasenya. Semalam lunch kami ke pertama atas urusan peribadi (wah peribadi gitu... hahaha). Dah setel segala urusan kena la mengisi pewot yg kelaparan. Niat nak melantak kat area Medan MARA saja tapi memandangkan tiada tempat maka kami akhirnya melantak di kedai berhadapan medan MARA. Ako lupa nama kedai itu.

"pestime kita nak makan kat sini ni. Agak2 sedap tak ek?"

"ala jgn riso la, kita cuba je dulu"

Apa la yg siyes sangat mereka tengok ek?? Sampai x sedor ako snappy muka mereka. Ater tengok cam ada 'sesuatu' yang menarek je tuh!

Ek eleh... susu kambeng ghope nya.. Ceettt ingatkan ada sesuatu yang menarek sangat la tadi.. huhu pssttt dah alang2 ni kan, ako nak la tanya kowang, erkk kowang pernah ke minum susu kambeng ek??? Sedap ker?? erkk ada x bau kambeng?? hehehe


Ok not bad juga makanan kat situ. Sangat sedap!! Boleh kasi promote tempat makan itu. Sila sila cuba menjamu selera di situ ye. Kedai terletak di korner Pertama, betul2 berhadapan dengan sisi medan MARA.

Nota Jemari: makan selagi termampu

Share:

3 comments:

  1. erkk..tak pasan lak..gaya aku ngan kak een sama ek??

    Ko silap la ret..ktorg bukan tgk susu kambeng tu..tptgk jenis penyakit yg leh sembuh kalo minum ayor tu..penyakit yg menarik perhatian kami ialah *mati pucuk*
    tu yg mcm tak caya tu..wakakaaka
    tapi ko tak snap lak..ish ko ni...

    ReplyDelete
  2. tu la tu terpk gak takkan pasal susu kambeng jd perhatian... tapi nk wat camne ako x terpk lak dgn minum susu tu leh ubat penyakit 'mati pucuk' ngeh2....

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.