Aksi ABIN laa bukan aksi Aunty NANA!!!


Aksi dia tido usah dipertikaikan lagi la yek... Memang ghope gitu ghaye tido nya. Ntah ikot pangai sape la tu kan. Tertonggeng2... iskkk.... ko ni ABIN, mcm2 sungguh 'peel' ko ye.


Ha yang ni plak, masa ako kuar ngan dia g Jusco. Tak sangka plak bila letak je dia depan stereng, lorr otomatik dia buat ghaye ghope kat atas nun...


Kowang peratikan tangan dia tu. Amboiiii amboii kecik2 dah ghope ghaya pemandu lagaknya..

Nota Jemari: ermmm Nak salah kan sape ek? heehe
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.