"Our Story, The Musical"

Salam,

Memandangkan esok ako dah start takde kat opis, so ako tempek beberapa keping gambar buat tatapan kowang sumer. Gambar-gambar untuk persembahan kitorang di malam kemuncak Makan Malam BNM sabtu nanti.


Scene 'pesawah'


Scene 'BNM Maju Ke Hadapan'


Scene 'Duit-duit'


Scene 'Pelancaran BNM'


Scene 'Temuduga'


Scene 'Matawang dan kaunter'

Sumer pelakon

Nota Jemari: Moga sumer nya berjalan dengan lancar, AMIN
Share:

2 comments:

  1. asal muka ko masam je retna ataih pentas...cenyummmmlah

    ReplyDelete
  2. Ila,
    Starting mmg watatk 'tension'.. kata keje kat jabatan matawang..
    pastu baru la leh senyum... ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.