Bertemu kawan lamaAko ke Langkawi sehari lepas raya haji tempoh hari. Ke sana bersama ahli keluarga yang lain. Dan alang2 ke sana ako membuat temujanji bersama seorang teman sewaktu belajar di Melaka dulu. Teman ni sudah lama menetap di Langkawi. Ooo sewaktu majlis kenduri kawen beliau, ako tidak dapat menghadirkan diri. Maka, di kesempatan yang ada, ako bertegas mau bertemu beliau.

Nah, satu perjumpaan dibuat. Wah, lama x jumpa sudah besar anak dia. Comei macam mummy dia juga. Anyway Zana, best dapat jumpa ngan ko juga akhirnya... Menten tau mummy tuk 3 owang anak nih..

Nota Jemari: kawan lama, best!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.