Followers

Wednesday, December 30, 2009

Camping @ cherating

Pes of all, nak minta maaf la ye kat kengkowang sumer. Citer kali ni tak banyak yang ako nak celoteh sebabnya ketandusan idea, kehilangan mood dan juga kebuhsanan melanda.

Tanggal 25-26 Disember 2009, selamat dah bebudak msjbox bercamping di cherating. Walau banyak insiden-insiden yang x diingini berlaku tapi alhamdulilah sumer nya berjalan dengan lancar. Thanks to kowang yang penat lelah menganjurkan acara tahunan MSJBOX kali ni. Sori bebanyak, percotian kali ni ako kureng ada mood dan feel sket. Rata-rata ako tengok sumer nya sangat2 ENJOY!!


Pantai cherating.... Ako idok le minat sangat bermandi-manda di pantai sekadar mencuci mata, bole laaaaa...


Unggun api ...


Masak-masak dan makan-makan... ermm sedap ker? Sila jangan tanya ako kerna ako tak merasa pun makanan di situ ;-) Tapi sedap la tu ater sumer nyer melantak bagai x hengat2 owang sekeliling.... Melantak sakan ...!!!


Ranting Beach Resort
ermm......... not recommended!!
alahaaaiii......




*ako pasti sumer owang paling suker gambar nih......!! So ako pun nak tempek gak gambar ni kat sini*

ps: leh baca citer2 lain kat derang yang pergi itu camping!!

Nota Jemari: Sekian... kang x hapdet ada plak owang bising.!

No comments: