,

Camping @ cherating

Pes of all, nak minta maaf la ye kat kengkowang sumer. Citer kali ni tak banyak yang ako nak celoteh sebabnya ketandusan idea, kehilangan mood dan juga kebuhsanan melanda.

Tanggal 25-26 Disember 2009, selamat dah bebudak msjbox bercamping di cherating. Walau banyak insiden-insiden yang x diingini berlaku tapi alhamdulilah sumer nya berjalan dengan lancar. Thanks to kowang yang penat lelah menganjurkan acara tahunan MSJBOX kali ni. Sori bebanyak, percotian kali ni ako kureng ada mood dan feel sket. Rata-rata ako tengok sumer nya sangat2 ENJOY!!


Pantai cherating.... Ako idok le minat sangat bermandi-manda di pantai sekadar mencuci mata, bole laaaaa...


Unggun api ...


Masak-masak dan makan-makan... ermm sedap ker? Sila jangan tanya ako kerna ako tak merasa pun makanan di situ ;-) Tapi sedap la tu ater sumer nyer melantak bagai x hengat2 owang sekeliling.... Melantak sakan ...!!!


Ranting Beach Resort
ermm......... not recommended!!
alahaaaiii......




*ako pasti sumer owang paling suker gambar nih......!! So ako pun nak tempek gak gambar ni kat sini*

ps: leh baca citer2 lain kat derang yang pergi itu camping!!

Nota Jemari: Sekian... kang x hapdet ada plak owang bising.!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.