Rajin tapi malas.. erkk camne tu ek?

Ako ada banyak mende nak updet kat sini tapi keMALASan ako lebih tinggi mengunung dari keRAJINan ako. Abess camno?

Ako dalam proses mencari 'sesuatu'... Hope 'sesuatu' itu akan tercapai x lama lagi..

Ako teringin mau buat 'sesuatu' tapi ako memerlukan 'seseorang' untuk bersama2 melakukan 'sesuatu' itu. Siapa kah yang sudi bersama2 ako melaksanakan 'sesuatu' itu?

Ako dalam mood bercoti sekarang..


Yang pasti bercoti kali ni asek makan makan makan...
aiyaaakkkkkk....


Bila En dan Puan 'Kasawari' berdua-duaan... auwwww!!


Bila En SABAR pulang, hati Pn Marlin tiada SABAR2 lagi....
opsssss.....

Nota Jemari: ako tengah bercoti di Jay Bee sekarang ni..
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.