Showing posts from January, 2010Show all

Check inbox FB, received from Nadhirah aka otakbelacan . Apa khabaq semua. Selamat hujung minggu ek. :) My blogshop is doing a charity project in aid to help the Haitians recover from the recent earthquake disaster. As of yeste…

Bagai KACANG lupakan kulit

Bangun awal pagi ni on la tibi macam biasa. Pastu klik satu cenel ke satu cenel then terbenti la kat tibi 2. Pastu tetiba tertengok gambar kat atas tu. Memula cam pelik gak apa jadah kartun ni, mcm agak lucah pun ada jugak. Tak p…

Kenangan 1996

Adusssss belek punya belek gambar lelama nih timbul rasa kerinduan plak. Kenangan lama tuh. Sonok, suka duka iskk konpom banyak kenangan. Ini lah pestime ako dok hostel ngan kengkawan. Walau just for 6 month je kat IPM Melaka (no…

Aktiviti ujung minggu

Samat malam kengkawan, Cuti ujung minggu 3 hari berturut-turut buatkan awal-awal lagi ako dah kebuhsanan!! Oh siyes tak tau mau buat apa. Sudahnya sepanjang ari hanya melepak depan tibi saja la. Buhsan tengok tibi ako buka dvd, …

"Een Meet Ret" ~ East Meet West

Ok ok masih nak citer pasal makan lagi. Masih makan berdua lagi. Hari Jumaat, lunch adalah panjang sedikit. Tiada arah tujuan, hanya mencuci mata dan membeli pape yang patut di Sogo. Ako cuci mata, kak een yang membeli sakan. Set…

"Resipi Rahsia", kami kembali lagi...

Dah lama x citer pasal makan kan... * eh ye ker ?* arini lunch berdua saja. Ater kawan nan satu sudah 'terbang' ke awan biru kerna bercuti bersama keluarga tercinta. Memang tengahari tadi hanya plan untuk makan sesajer. T…

Appreciation Hi-Tea

Nama pun hi-tea, so konpom la ada jamuan minum petang tadi. Ye ye jamuan sempena menghargai para pelakon dan juga komitee yang telah penat lelah menjayakan teater muzikal masa dinner tahun lepas. Asalnya jam 5 petang majlis bermu…

Mana satu pilihan yang sesuai????

Tissot for men Tissot for women Frame, kad holder, jam meja, tempat letak pen from pewter Set hi-tea Rantai leher   Rantai tangan Buah rantai dan jam seiko for men Sepasang jam form Charles Jourdan Sepasang jam K…

Jam menunjukkan tepat pukul 12.20 pagi. ermm... mata masih segar!! erk nak mampos x tido2 lagi. Jap agi mau bangun pigi kijer.. adehh.... tulun! tulun! Camne nak kasi mata tutup ek? tulun... tulun.. tulun.. sutun sutun... …

Rutin Senin

Lately ni, rutin harian ako tetiap malam senin adalah dodok depan tibi sambel layan citer2 kat bawah nih. ~BONES~ Layan series ni kat NTV7 tetiap jam 8.30 malam. Suker tengok ~NCIS~ Jam 9.30 malam kat 8tv. Suker sumer w…