Followers

Wednesday, January 27, 2010

Appreciation Hi-Tea

Nama pun hi-tea, so konpom la ada jamuan minum petang tadi. Ye ye jamuan sempena menghargai para pelakon dan juga komitee yang telah penat lelah menjayakan teater muzikal masa dinner tahun lepas. Asalnya jam 5 petang majlis bermula tapi ako masih x setel lagi keje. Ada lah sket rasa x best kan klu datang lewat kat satu2 majlis. So, 5.20 ako minta permission mahu naik ke tempat kejadian. Ceh, sampai2 je belum start pun lagi.


Duduk la menanti owang besar yang akan merasmikan majlis itu. Borak2... macam biasa memasing sibuk bergambar. Kata 'artis' kan. So sana sini sibuk bergambar sakan. Dua bulan sudah berlalu, ada keRINDUan la tu antara mereka. hehehe...


Acara bermula, ucapan, gurauan, penyampaian sijil dan sedikit cenderahati penghargaan. Sorang demi sorang mendapat ucapan tahniah daripada mereka yang reti menghargai. Alhamdulilah, terima kasih.


Makan time!!! Banyak makanan tapi melantak sedikit saje sebab khusyuk sangat menonton balik lakonan kami sumer.



Sambel makan, sambel menonton. Nostalgia buat kami sumer. Masa bersama selama sebulan takkan dilupakan begitu sahaja. Bila tonton balik lakonan sendiri, konpom la ada yang nak mengutuk, gelak, suka, kelakar.. Iskk bak kata sumer perasaan ada pada masa itu. Rindu plak! Agak2 ada production mau amek kami berlakon tak??? huhu.....


Harus la bergambar bersama..
Aiyo macam lama je x jumpa ngan ko kan, beb!! hehehe... Dekat tapi jauh!


Ha gedik, gedik.. jangan x gedik hahahha....
Wif Intan, Syikah and Zila.
"ehem... ada dengar ura-ura, ada owang tu tengah sakan dan hangat bercinta.. huhu ;p"


Ala Iqzan, awat ko jauh sangat... Takot ada gosip kah?? ahakssss ;p


Opkos la harus bergambar sama HERO.
"Orait hairi, u're da best, dik!!!"


Ok last but not least, sijil penghargaan dan juga sedikit saguhati. Alhamdulilah, jadi lah! Tengkiu BNM, tanpa kamu, tiada keseronokan... *erkk ye ke?*




Nota Jemari: bukan senang owang mau hargai kita

No comments: