,

Melantak @ rumah BOS msjbox

Ok ok sesi melantak yang ni pulak tak disengajakan. Kebetulan ako mmg ada lunch date ngan sishoney petang semalam. Dan kebetulan si JUN buat panggilan 'pulau' ajak melantak kat umah dia. So, makan FREE jgn ditolak. Menyerbu la kami sumer ke umah dia di Gombak Permai.


Wah wah speciality adalah masakan ketam itu. Hasil masakan dari carney. pssttt sedap!!! Ada yang bertambah2 melantak tu kan... muahahahaa.... To shai, thanks sate itu. To pokcik, thanks air kelapa nya. To sishoney, thanks sbb teman melantak. waakakakakaka.... Ye ye ako mmg datang tuk sesi melantak sesajo. erkk.... erkk ok syadap!! Ye ye nanti ako start la program diet ako tu balik.


Tak yah citer panjang. Tengok gambar je dah tahu betapa berselera memasing menghadap makanan. Khusyuk yang amat. Ketam tu weiiii.... harus la kena concentrate, klu idak, ada plak yang kena shepitt... muahahaha..


Aksi potographer. Iskkkk bape lama tarak jumpa itu budak. Anyway thanks ek gambar tu.. Nanti akak frame ;-)


Bila memasing tengah 'biul'.... Layaaannn kan ajer...

Nota Jemari: thanks..... lepas ni melantak kat umah sape pulak ye?! hehhe
Share:

2 comments:

  1. thanks sbb masih setia as my pilot kat kl.ketam itu sgt sedap sampai sis n bro ross begitu fokus sekali emlantak

    ReplyDelete
  2. hahahaha mmg memasing fokus kat ketam je petang tu :p sampai kita ngantuk2 dibuatnya... adehh

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.