,

Sesi makan-makan 2010


Samat pagi untuk sumer....
Ok ok staright to the point..

Hari ni boleh dikatakan sumer owang di opis ako sudah kembali bekerja. Ye ye klu dah nama pun sumer org ada, konpom la ada je yang nak banjer makan. Yeezzzaaaaa untuk pertama kalinya bagi permulaan tahun 2010, ada owang mau banjer makan tengahari kat opis ako nih. Adusssss camno nak buat azam tahun baru tuk kurus badan ni kan?!! huhu......

Tapi klu dah nama nya rezeki, melantak ajer la kan.. muahahhaa.. Bak kata owang, rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari!!

So, nak tunggu apa lagi, jom seranggggggg!! MAKAN TIME!

Nota Jemari: erkk gurlpp...
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.