,

Thank You sishoney!


"Happy Birthday"

hhehe ye ye itu adalah hadiah belated untuk ako dari budak kecik. Terharu! Tengkiu sangat2, really suker, tertarek, menarek.... Ekceli hadiah tu suppose dibagi pada Jun tahun lepas. Tapi atas sebab2 x dapat dielakkan, ako baru je dapat hadiah tu ahad yg lepas. OK la tu kan daripada takde.. hahaha...

Gambar tu mengingatkan kita tentang percutian bersama kita bertiga. Insyallah klu ada rezeki, kita g holiday sama2 lagi k ;-) Pape pun akak nak ucapkan berbanyak2 terima kasih la kan sebab bersusah payah hasilkan gambar yang da bomb tuk tatapan diri kita.

Nota Jemari: walau sekecil mana sekali pun, kita tetap hargai pemberian owang.
Share:

2 comments:

  1. dr senyuman owang x nmpk kesedihan kan...
    tp tanpa senyuman kenangan pahit selalu mnjd igauan...hu hu hu

    ReplyDelete
  2. SETUJU!!! SETUJU!!!

    sebab tu kan lin, walau kita ada mslh besar mana sekali pun, kita kena sentiasa senyum...

    Ko senyum, ako hepi
    Ako senyum, ko hepi

    :p

    ps: "Senyum lah, senyum lah, ahai cik mek molek" :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.