Esok dah keje....

Lamanya coti kan?!! Dah x gheti2 nak keje balik?? huhu aiyak esok dah start keje. Ermm camne la kan, konpom mood malas tu mengatasi mood rajin.

Semalam soping kat GIANT, batu caves. Banyak jugak la yang diborong.

Tup tup dapat satu buku penuh dengan voucher diskaun dari giant. Gurlppp, hai ako nak wat hape ngan voucher ni? Bukan nya slalu bersoping kat situ. Pulak tu tarikh voucher tu valid smp ujung bulan depan je.. alahaaiii.. So sesape nak voucher tu leh inform k.. Esp yang dekat2 ngan ako je la ye. Klu yang jauh camno lak ako nak bagi kan... 

Pape pun, selamat kembali bekerja, ye kengkawan!

Nota Jemari: puas bercoti?

2 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com