Followers

Tuesday, February 16, 2010

Esok dah keje....

Lamanya coti kan?!! Dah x gheti2 nak keje balik?? huhu aiyak esok dah start keje. Ermm camne la kan, konpom mood malas tu mengatasi mood rajin.

Semalam soping kat GIANT, batu caves. Banyak jugak la yang diborong.

Tup tup dapat satu buku penuh dengan voucher diskaun dari giant. Gurlppp, hai ako nak wat hape ngan voucher ni? Bukan nya slalu bersoping kat situ. Pulak tu tarikh voucher tu valid smp ujung bulan depan je.. alahaaiii.. So sesape nak voucher tu leh inform k.. Esp yang dekat2 ngan ako je la ye. Klu yang jauh camno lak ako nak bagi kan... 

Pape pun, selamat kembali bekerja, ye kengkawan!

Nota Jemari: puas bercoti?

2 comments:

shakirah_kiyo said...

Ret, pnoh ha troli tuh.... hahahha

AKO said...

hahahha tau xpe :;p