Esok dah keje....

Lamanya coti kan?!! Dah x gheti2 nak keje balik?? huhu aiyak esok dah start keje. Ermm camne la kan, konpom mood malas tu mengatasi mood rajin.

Semalam soping kat GIANT, batu caves. Banyak jugak la yang diborong.

Tup tup dapat satu buku penuh dengan voucher diskaun dari giant. Gurlppp, hai ako nak wat hape ngan voucher ni? Bukan nya slalu bersoping kat situ. Pulak tu tarikh voucher tu valid smp ujung bulan depan je.. alahaaiii.. So sesape nak voucher tu leh inform k.. Esp yang dekat2 ngan ako je la ye. Klu yang jauh camno lak ako nak bagi kan... 

Pape pun, selamat kembali bekerja, ye kengkawan!

Nota Jemari: puas bercoti?
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.