Followers

Wednesday, February 24, 2010

Kalu NYANYI, kawen ORANG TUA??!

Alhamdulilah baru je lepas masak. Simple-simple ajer. Sebabkan last minit punya permintaan maka hidangan pun ala-ala last minit juga la kan. Check punya check, ada ikan tenggir seketul, ada kobis, kacang boncis so apa lagi kasi goreng itu ikan masak kicap sama sayur kasi goreng juga.

Sedang syiok2 mengoreng nak la juga hiburkan hati. TERmenyanyi la ako di dapur. Sebab terngiang-ngiang lagu Anang maka kuar la lirik esp tang korus lagu tersebut dari mulut ako...

Nyanyi punya nyanyi;

"benar ku mencintaimu tapi tak begini... ko khianti hati ni, ko curangi aku.."
blaa... blaa....

tup tup baru ako teringat!
Owang tua-tua kata, tak elok menyanyi kat taim masak kat dapur. Kemungkinan bakal kawen ngan owang tua. Opssss gurlppp....!! Mamposss... tapi siyes ke ek klu nyanyi kat dapur akan kawen ngan orang tua??? Goshhh... erkk ala pembetulan sket, bukan TUA tapi MATANG.. muahhhahha so apa salahnya kan klu kawen ngan owang yang MATANG!! ok pe *wink*

Tapi lagi bagus klu dapat kawen ngan owang MATANG yang banyak RM RM RM.. wkakaakakka

Nota Jemari: heh, jadah ko nak kawen ngan owang ke uwang ??? *sengih*

4 comments:

kenwooi said...

dont want marry old people, then dont nyanyi.. =P

kenwooi.com

AKO said...

hhehehe r'u sure ada kena mengena ker ;)

Carneyz said...

Ala... takkan nak kawen dgn org lagi muda kottt... nanti org kata bela anak ikan pulak! Muahaha!
Dolu2x pun suka nyanyi kat dapur, tup2 dpt suamiku yg tua 3 tahun.. tua la jugak kan.. :p Hehe.

AKO said...

carneyz,
haahahhaha ye ye tua la jgk tu :p
psstt jgn maghah JUN, bini ko yg cakap ko dah TUA ..laaarikkkkk :p