"KOPIE" satu!!!

Kowang pernah minum "KOPIE Satu blended"? Lunch tadi tetiba teringin plak nak minum, maka kami bertiga pun berjalan la dengan lenggang lenggok nya menuju ke gerai van itu. 

Tengok la mereka sudah tidak sabar mengorder. Sowang order Mocha blended, sowang lagi Caramel blended.

Ada banyak jenis blended kowang leh pilih. Yang budak itu tengah buat harus la ako punya kan.

Yeehaaaa akhirnya siap Vanilla blended tuk ako... Slurrppp sekali sedut je abesss!! Muahahha bughok tul anak dara sowang ni kan.. wkakaka layaaannn!!

Nota Jemari: Lunch itu aje kah??? gurlppp... x bagusss!!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.