Followers

Friday, February 5, 2010

Lunch @ HUB Cafe

Makan lagi... heppp jgn bising2, kasi baca saja ok!!

Lunch tadi kami ke Low Yatt temankan sowang member mau membeli laptop. Memandangkan ako pun mahu membeli sesuatu, maka ako pollow aje la. Cari punya cari, survey punya survey akhirnya member itu sudah berkenan. Maka membeli belah dia di situ. Dan ako juga membeli belah la pape yang patut di kedai sebelah.

Sementelaah menunggu laptop di install segala yang patut, kami pun pegi la melantak dulu. Kat kedai yang ako beli belah tadi ada cafe. Melepak la kami sumer di situ.

~HUB Cafe~ free WIFI

Order cepat cik kak oiii!!
Memasing sibuk memilih menu. Ermmm memandangkan sumer berhati2 memilih maka menu yang dipiilh hanya lah roti sahaja.


Makan dan bersembang. Santai sekali.
Golden potato, sedap ar lembut..
Roti sajo arr....
Bole la klu nak rileks2... Giler makan roti je tengahari, harus pewot memasing berbunyi2.

Nota Jemari: alhamdulilah, dapat juga akhirnya!

No comments:

Annivesary

Daisypath Anniversary tickers