Melantak@Kenny Rogers

Pas naik cruise, abin rasa lapar. Eheh ghasenyer aunty nana yang lapar sangat, cakap abin plak kan.. hehehehe ye la ye la, jom aunty nana banjer.

Apa peel la ko suker dok kat lantai tu oii??!!! Isskkk... Dia bukan majok, ntah tiap kali ako start buka flash, otomatik dia akan cangkuk n duduk kat lantai. Aiyaaakkkk ni pesel mana ko bergambar ni abin oii??!! Dah dah bangun, malu dek owang nengok. Ishh x macho la camni.

Buhsan nyaaa.. Bila derang nak amek order abin ni??? Elo elo, saya pun mau order juga.

Nyummmyy tapi ni bukan abin punya.

Ni pun bukan abin makan. Ni aunty nana yang order. aikkk diet kah? wkakakaa

Ha.. ni baru abin punya. Opssss ala abin tumpang makan mama punya je. Mana larat abin nak makan banyak2.

Apa tengok2.. Iskk saya nak minum pun nak amek gambar saya. 

Dek banyak sangat minum, x pasal2 dia leh muntah!! Huwaaaa kijam la ko abin oiii. Kasi aunty nana malu sajor. aiyooo Seb baek la mama ko bawa baju spare.

Ala rileks la aunty nana, nanti abin banjer eskrem eh. 

Eheh budak ni, ye la ye la seb baek ko encem, klu idak, malas aunty nana mau layan. *bluwek*

Nota Jemari: sekali sekala laaayyaannn 
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.