Style apa lak ni???


Adehh nak tergelak bila tadi ako tengok gambar si ABIN ni. MAMA si ABIN baru je load kat dalam FB dia. Wakkaakkaa..... nak kata gaya owang kaya tengah senang lenang, ermm ada la sket kot. Gaya tengah pikir camne nak tambah lagi kaya.. muahaha..

Alahaaii ABIN oo ABIN.
Macam-macam pesen ko tido arr...

ps: Ako ghase dia tengah 'mimpi indah' kot... opsss mampos kang kena ketuk ngan MAMA ngan ABAH si ABIN ni... muahahahahha *dok tahan gelak je*

Nota Jemari: seb baek aunty nana x tido mcm tu.. :-D
Share:

6 comments:

 1. bukan main dia tido..ada stail lg...hehehe


  maya
  http://coretanmayaku.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. hahahah tu la kepenatan kisahnya tu ;-)

  ReplyDelete
 3. Kesian penat sangat...ni gaya sapa lah dia ikut agak nyaa...tah2 ngikut style koo tak?...amponnnn!!!!

  ReplyDelete
 4. mat,
  hep... mana de mat, gaya ako tido sopan santun tau muahah :p

  ReplyDelete
 5. hahhaha tu la kan.. dah beso sok camne la kan... :p

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.