,

Ann oo Ann,

Khas untuk Ann Wardrobe...

Ni ha kak ret nak bagi link kedai perantin khas untuk awak. So pasni tak yah la awak susah nak cari ek.. Ala, awak kan musti pasni nak kawen. So bila nak kawen musti nak cari butik perantin. Ni kak ret tolong promote sekali kedai D-ina-pengantin. Kekdahnya kedai itu kat Kelantan. So sape lagi kan yang dok sana selain awak. Ha mmg sesuai la tu kan kan kan!!!

Pssttt secara tak langsung ako tolong la jugak si ina ni promote butik perantin dier... Tak gitu, ina?!! hehehe

Jengah tau jangan x jengah... Tak salah tuk jengah-jengah. Sambel jengah2 leh cuci mata. *wink*

Nota Jemari: bila nak jejak ke butik perantin lagi ni ek?? huhu....
Share:

4 comments:

  1. waaa...gempaQ ni ann nak kawen mesti pegi ;)

    ReplyDelete
  2. hhaahahhha mmapos laa kak ret kena sekeh ngan ann ni.. caaboootttt :p

    ReplyDelete
  3. bling blingg!!!!!!!
    eh eh. macam nama saya. website pun website saya? tuju kt saya ke neh? haha.

    wah timer kasih akak~~ haha
    walau pun x tahu tahun biler nk kawen, TAPI harusss buatt servey mulai skg. accecee gatal :)

    jom terjah!!

    ReplyDelete
  4. ye ye mmg ditujukan kat awak la tu... heheheh xpe xpe ready dari awal.. esok2 x yah ssh2 nak mencari ehhehe :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.