Followers

Monday, March 8, 2010

Misi mencari FRAME

Setelah hampir setel projek gambar, maka tiba lah plak urusan mem'frame' gambar tersebut. Kata sepakat mencari frame kat area umah makcik baju biru bunga. *makcik plak pegi nya, jangan maghah eh heheh*. Dengan tujuan senang nak gi amek petang nanti. Itupun setelah makcik itu mengofferkan diri untuk mengambil gambar tersebut. *harap-harap laki dia x kisah la ye*

Cari punya cari akhirnya kedai itu menjadi pilihan.

Dapat la kedai melayu. Sekali sekala tolong owang melayu.

Pilih kak jangan x pilih. Bingai mana berjaya menarek minat?

Nak yang simple dan bersesuaian dengan gambar. Banyak sungguh pilihan hingga rambang mata nak pilih. Berkenan yang satu itu tapi sudah tidak ada stok.

Ok, last2 kami pilih yang ini saja. SIMPLE!

Nota Jemari: baru ingat ada satu lagi projek gambar.. adehh.. sian murshi! hehehe

9 comments:

CT Delima said...

ret...k.ct ko ni dah lama mengidam nak cari frame tau. kedai frame tu kat mana ret. jauh ker dr area kita2 ni hehehe. agak2 nya harga kat situ berpatutan x hehehe.

nanti bagitau kita ehh, memang nak cari lah :)

AKO said...

laa kak,
dekat sri gombak ada kedai frame cina la.. berdepan dengan mcd klu x silap... kedai tu kecik je...

akpfapaf said...

yapedaaa ret..bukan "bingai" la..tp "bingkai" laaa..sila betulkan ejaan yer...:p

AKO said...

wkakakkakak typing error le gamaknya tu hahhaa.... maleh ar nk tkr, kasi unik sket :-D

TokNabe said...

Ok ler tu..simple tp cantik.

AKO said...

kan tok ;-)

UncleRoti said...

Sy cari kedai frame melayu.tp smpai skg tak jumpa.... nk cari area gombak atau yg berdekatan.... blh bgtau sy lokasi kedai ni

ABW Sdn.Bhd. said...

nak tempah frame boleh mai kedai kami kat ampang
kedai kat taman putra ampang area hospital ampang
boleh contact number ni..

abwsouvenirs
017 326 8547 whatsapp
03 4292 9691 ofis
(^_^)V

Cahaya Khamisah said...

Ada tak kedai frame gambar area setapak?