,

Misi mencari FRAME

Setelah hampir setel projek gambar, maka tiba lah plak urusan mem'frame' gambar tersebut. Kata sepakat mencari frame kat area umah makcik baju biru bunga. *makcik plak pegi nya, jangan maghah eh heheh*. Dengan tujuan senang nak gi amek petang nanti. Itupun setelah makcik itu mengofferkan diri untuk mengambil gambar tersebut. *harap-harap laki dia x kisah la ye*

Cari punya cari akhirnya kedai itu menjadi pilihan.

Dapat la kedai melayu. Sekali sekala tolong owang melayu.

Pilih kak jangan x pilih. Bingai mana berjaya menarek minat?

Nak yang simple dan bersesuaian dengan gambar. Banyak sungguh pilihan hingga rambang mata nak pilih. Berkenan yang satu itu tapi sudah tidak ada stok.

Ok, last2 kami pilih yang ini saja. SIMPLE!

Nota Jemari: baru ingat ada satu lagi projek gambar.. adehh.. sian murshi! hehehe
Share:

9 comments:

  1. ret...k.ct ko ni dah lama mengidam nak cari frame tau. kedai frame tu kat mana ret. jauh ker dr area kita2 ni hehehe. agak2 nya harga kat situ berpatutan x hehehe.

    nanti bagitau kita ehh, memang nak cari lah :)

    ReplyDelete
  2. laa kak,
    dekat sri gombak ada kedai frame cina la.. berdepan dengan mcd klu x silap... kedai tu kecik je...

    ReplyDelete
  3. yapedaaa ret..bukan "bingai" la..tp "bingkai" laaa..sila betulkan ejaan yer...:p

    ReplyDelete
  4. wkakakkakak typing error le gamaknya tu hahhaa.... maleh ar nk tkr, kasi unik sket :-D

    ReplyDelete
  5. Sy cari kedai frame melayu.tp smpai skg tak jumpa.... nk cari area gombak atau yg berdekatan.... blh bgtau sy lokasi kedai ni

    ReplyDelete
  6. nak tempah frame boleh mai kedai kami kat ampang
    kedai kat taman putra ampang area hospital ampang
    boleh contact number ni..

    abwsouvenirs
    017 326 8547 whatsapp
    03 4292 9691 ofis
    (^_^)V

    ReplyDelete
  7. Ada tak kedai frame gambar area setapak?

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.