,

Tea TIME!!

Lepas lunch sambung balik keje-keje tadi. Kali ni lagi ramai yang datang menolong. Namun masih lagi belum cukup buku-buku itu siap.

Dah penat-penat keje jom kita rehat dulu. Kita rehat sambel makan eskrem plak.

Adehhhh baru je siap 2000 buku, masih ada lagi 4000.. gurlppp mampos la memasing esok pagi..

Yeehhaaa kasi rileks kejap.
Jemput makan eskrem ye kawan-kawan.

Nota Jemari: keje makan keje makan
Share:

4 comments:

  1. tea time = break time, relax time, makan time =D

    ReplyDelete
  2. kije pulun-pulun makan ttp ikut time ;)

    ReplyDelete
  3. wkakkaka cha, makan opkos arr kena ikut time :p kang pewot lapar hotak x leh pk tangan pun x jalan... :-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.