,

Warong Kita

Masih ada urusan di area Sri Petaling tengahari tadi. Akhirnya SETEL jua! Pheww...*kesat peloh*

Kali ni kami bersiaran langsung makan di warong sahaja. Asek-asek nak makan kat tempat sejuk je kan so sekali sekala kita berpanas la plak ye.

Amboii tak sabar-sabar mak dan anak dara ni nak melantak. Ye ye saya tahu, kamu kepanasan!

Taadaaa.... Ini lah warung tempat kitorang melantak. Ater kawasan situ kan banyak chinese food. Malay food memang payah sket nak cari. So terjumpa yang satu ini, jadi lah kan untuk mengisi pewot.

Perghhhh panas yang amat!

Tengok dia itu, walau kepanasan tatap pewot musti kasi isi dulu.

Dapat pulak menghilangkan dahaga di waktu panas terik. Perghhh syorga!!

Nasi goreng kampung sama sirap limau. Sape kata makan kat warung x sedap. Nampak je mcm tu tapi makanan nya fuh tip top. Marbeles!!

Ye ye saya mmg tengah kelaparan jua kehausan.
Kami makan dulu ye.
Bismillahirohamnirohim...

Nota Jemari: burlpp... alhamdulilah. Kekenyangan hingga kini..
Share:

2 comments:

  1. sampai kelabu gmbo, tu gmbo kakRet ke yg kelabu tu? kelabu ke, jerebu?

    ReplyDelete
  2. psst gambar tu memang sajo dikelabu asap kan.. hahahaa :-D

    ater bughok bebenor teman melantak.. :-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.