Showing posts from April, 2010Show all
Korea Trip : Kimchi School & Tradisional Costume

Ye ye masih lagi ako nak sambung pasal trip to korea tempoh hari. Hari yang baru.  Destinasi juga baru. Kita ker sekolah membuat kimchi iaitu salah satu makanan rutin owang-owang di sana. Papan tanda KimChi School punya la besa…

BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu

Salam sumer, Beberapa hari lepas ada jenguk blog budak nih, pastu terperasan satu entry menarek. Terus ako klik kat blog yang berkenaan maka terjumpa entry yang ini plak dalam blog budak nih. Saja-saja la kan cuba nasib. Mena…

Suatu ketika dulu...

Posto! Posto! Kring.. kring.. Abang posmen belum pun sampai depan umah tapi bila terdengar je sayup2 bunyi motor dia, tergedik-gedik ako adik badik berlumba-lumba buka pintu. Tersengih-sengih la memasing dok menanti moto posmen l…

Korea Trip: CO'OP Residence Hotel, Soping TIME!!

Dah kenyang.... Dah selamat sampai SEOUL.. Check-in dulu hotel. Hotel kat SEOUL yang kami nginap takde la besar mana pun tapi boleh la dekat ngan town juga la. Klu kowang pernah tengok citer2 korea, style hotel kami ni macam k…

Korea Trip: Evergreen Pakistan Restaurant & ITAEWON

Sebelum check-in kena la mengisi pewot dulu kan. Kali ni kami makan separate ngan mereka yang lain. Sebab dah sampai Seoul so kami dihantar ker kedai HALAL di area ITAEWON. Bila dengar je mahu pigi ITAEWON, tergedik2 la hati ako …

Korea Trip - Casino

Haloo... bersiaran kembali dari Seoul, Korea. Ye ye memang citer percotian korea belum lagi abes.Banyak lagi tempat-tempat yang kami pegi yang ako nak share ngan kowang sumer. Lepas sahaja kami bersokaria kat Everland dan menikm…

Bila makcik PEPEL memborong

Kowang tengok makcik PEPEL ni.. Amboiiii sakan nya dia bersoping sampai x hirau owang sekeliling dah. Turun KL semata-mata nak borong tudung. heehheh xpe xpe kasi chance la kan. Jangan laki dia tensen bini dia dok borong byk2 uda…

Rombongan 'HULK' menaiki Putra-LRT

Selesai sudah makan-makan MSJBOX. Alhamdulilah sumernyer berjalan dengan lancar kan. Mungkin tahun depan kita bole kasi kelainan sket... Lepas makan-makan memasing tiada arah tuju. Ada yang mahu pulang terus, ada yang mahu mela…