Agak-agak masub tibi lagi tak???

Yuhuu..
Kena tido awal nih..
Esok kena bangun awal...

Ye ye esok kena gi mines exhibition centre..
ada propgram perhimpunan hari pekerja...
Pada yang dok depan tibi, jenguk-jenguk la tibi 1 ke tibi 2 ke tibi 3 ke kot-kot la ada LIVE dari mines.

Yang pasti kontigen BNM akan berada di belah kiri pentas utama ye dengan memakai pakaian batik kaler PEPEL.... auwww!!!

So pape pun klu ada rezeki jumpa kowang dalam tibi..
Samat malam suemr

Nota Jemari: tak yah mekap tebal2, tak mekap pun dah cantek  hahaha
Share:

3 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.