MAIN atas KATIL daam BILIK GELAP


Salam,

Laaaa..... ada plak yang pikir ke lain bila sebut main malam-malam ni..
Kan main suka lagi kowang yer...
Iskk.. ako ghase dah setahun lebih ako dan dia tak bermain tengah malam.

Ye la dulu main guna PC cabok yang besar gedabak..
Skrg ni dah ada 'little RED', harus la lagi laju dan senang nak main tengah malam kan.. I like!!

So awak, malam nanti kita sambung main GAME lagi ek kat YM..

ps: psstt ako main atas katil, dalam bilik yang gelap, perghhh syiok woo muahahaa
,
Nota Jemari: lalala.. oittt malam ni ako pastikan ako plak yang menang!!!
Share:

7 comments:

  1. tang gimik tu yang ramai org suka kan :p

    ReplyDelete
  2. dah agak dah, main game. haha!

    ReplyDelete
  3. deqna,
    sesuatu kah? :p

    ch@,
    hahahaa best wooo main game tgh malam :p

    ReplyDelete
  4. lorrrrrrrrr....ingat main apa malam2 tu...ekekeke

    malam ni malam Jumaat..mau main sama kah..wkahkahkahkah.

    ReplyDelete
  5. kak ct,

    auwwww i takoott nak men malam jemaat nih haahaha :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.