Followers

Wednesday, May 12, 2010

MAIN atas KATIL daam BILIK GELAP


Salam,

Laaaa..... ada plak yang pikir ke lain bila sebut main malam-malam ni..
Kan main suka lagi kowang yer...
Iskk.. ako ghase dah setahun lebih ako dan dia tak bermain tengah malam.

Ye la dulu main guna PC cabok yang besar gedabak..
Skrg ni dah ada 'little RED', harus la lagi laju dan senang nak main tengah malam kan.. I like!!

So awak, malam nanti kita sambung main GAME lagi ek kat YM..

ps: psstt ako main atas katil, dalam bilik yang gelap, perghhh syiok woo muahahaa
,
Nota Jemari: lalala.. oittt malam ni ako pastikan ako plak yang menang!!!

7 comments:

sItI nOr khAIrOnIshA said...

asyik buat gimikk je... hehe

AKO said...

tang gimik tu yang ramai org suka kan :p

Deqna said...

sesuatu tau...

ch@ said...

dah agak dah, main game. haha!

AKO said...

deqna,
sesuatu kah? :p

ch@,
hahahaa best wooo main game tgh malam :p

CT Delima said...

lorrrrrrrrr....ingat main apa malam2 tu...ekekeke

malam ni malam Jumaat..mau main sama kah..wkahkahkahkah.

AKO @ retna said...

kak ct,

auwwww i takoott nak men malam jemaat nih haahaha :p