MAIN atas KATIL daam BILIK GELAP


Salam,

Laaaa..... ada plak yang pikir ke lain bila sebut main malam-malam ni..
Kan main suka lagi kowang yer...
Iskk.. ako ghase dah setahun lebih ako dan dia tak bermain tengah malam.

Ye la dulu main guna PC cabok yang besar gedabak..
Skrg ni dah ada 'little RED', harus la lagi laju dan senang nak main tengah malam kan.. I like!!

So awak, malam nanti kita sambung main GAME lagi ek kat YM..

ps: psstt ako main atas katil, dalam bilik yang gelap, perghhh syiok woo muahahaa
,
Nota Jemari: lalala.. oittt malam ni ako pastikan ako plak yang menang!!!

7 comments:

  1. tang gimik tu yang ramai org suka kan :p

    ReplyDelete
  2. dah agak dah, main game. haha!

    ReplyDelete
  3. deqna,
    sesuatu kah? :p

    ch@,
    hahahaa best wooo main game tgh malam :p

    ReplyDelete
  4. lorrrrrrrrr....ingat main apa malam2 tu...ekekeke

    malam ni malam Jumaat..mau main sama kah..wkahkahkahkah.

    ReplyDelete
  5. kak ct,

    auwwww i takoott nak men malam jemaat nih haahaha :p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com