,

Menaruh harapan

Semalam dapat surat dari LHDN..
Wah dah terbayang RM RM dalam kepala hotak..
Excited sangat sebab dapat 'durian runtuh'.
Tersenyum lebar sampai ke telinga *nampak no penipu kan*

tapi harapan ku musnah belaka tatkala membuka surat tersebut...

Ku sangka kan akan dapat cek lebihan dari LHDN..
Tapi tak pasal-pasal ako plak yang kena bayar pada mereka..
huwaaaaaaaaaaaaaaa menaruh harapan yang hancurr berderai sudah...

Huh!!
Seb baek la tak banyak yang kena bayar...
Pheww!!

Nota Jemari: Tahun lepas dapat duit, tahun ni kena bayar....
Share:

4 comments:

  1. sonot kalo dpt durian runtuhkan? tapi siapala yang mau bagi free² mcm tu :D

    ReplyDelete
  2. betul tu kan.. huhu sape la nak bagi 'durian runtuh' ni kan...

    pengat doghian mugkin la ramai leh bagi hahaa

    ReplyDelete
  3. kekekekekek..bayar bayar

    heheheheh sapa suruh pendapatan byk sangat..meh sedekah sini sikit ahahah

    ReplyDelete
  4. iskk iskk mana ada banyak daaa....

    cukup makan dan pakai je huhu :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.