,

Pertama Kali


Ako cuba hiburkan hati...
Entry ini hanya sekadar hiburan untuk diri sendiri dan juga buat mereka yang memahami.

Tapi kan.. ermm nape 'mummy' pening kepala ek bila 'daddy' atas kepala dia??
Opssss ako kan tak tahu pape... *peace*

Nota Jemari: Boleh tersenyum sedikit. Sekadar hiburan
Share:

4 comments:

 1. miahahahaha..

  but i oso dont understand

  why mummy has a headache all the time?

  ReplyDelete
 2. erkkk sape nak tolong jawab camni ek???? erkk....

  ReplyDelete
 3. errkk? pun tak tau weh..

  akuFARA?

  ReplyDelete
 4. psstt kat mana ek nak kena blajar? :p

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.