Followers

Wednesday, September 8, 2010

Catatan Ramadhan: Hari ke-29

Salam ramadhan ker 29,

Eh dah nak raya arr... Tetiba rasa kejap lak poser.
Semalam berbuka simple ajer.
Nasi goreng!
Pastu cam x menarik klu makan nasi goreng je so ako tambah la dengan nugget dan juga keropok.

Dan tiba-tiba tekak nak makan pizza.
Waktu call dah jam 6.30 petang. Memang konpom x sempat nak makan waktu berbuka la kan. OK la, lagipun orang yang amek order tu pun dah cakap, delivery amek masa lebih kurang 1 jam 30 minit. Tak kisah la janji ako dapat makan.

Ako memang suker makan dominos berbanding pizza hut.

Ako prefer beli yang thin crust berbanding yang biasa punya pizza.
Thin crust pizza hut cam x menarik anak tekak ako.
Perasa yang ako order kali ni adalah 'seafood delight'.
PUAS!!!

Pastu gatal nak tambah side order.
Ermmmm mmg x pernah makan chicken wing tapi semalam tergatal pi order hot & spicy chicken wing dan juga chicken lasagna.

Erkkkkk chicken wing hot & spicy adalah tidak menepati citarasa anak tekak ako!!!

Order 1 coke, 1 sprite.
Alih-alih dapat dedua tin coke.
Ermmm seb baek la ako mmg suka minum coke.
Sebab jam 9 malam baru ako dapat makan pizza, maka pihak domino's bagi la voucher 'minta maaf'.

Voucher berupa FREE pizza tuk next order.
Ermmmm ok la tapi alaahaiii apsal la kena pegi sampai ke wangsa maju sana.
So next order, tunggu je la raya nanti. hahaha...
*gilo apo kan ghayo makan pizza*

Nota Jemari: ..dari 6.30ptg - 9.00 malam.. klu ngidam konpom terkluar anak dalam perut tu!! haha

4 comments:

mekchu said...

simpan voucher tu.. bila mekchu dtg raya nnti baru gunakan.. hehe

AKO @ retna said...

hahah insyallah.. x yah guna voucher pun xpe .. meh dtg makan pizza FREE:p

BigMouth said...

Selamat hari Raye!!!

AKO @ retna said...

kak lang,
samat hari juga ;-)