, ,

Catatan Ramadhan: Hari ke-29

Salam ramadhan ker 29,

Eh dah nak raya arr... Tetiba rasa kejap lak poser.
Semalam berbuka simple ajer.
Nasi goreng!
Pastu cam x menarik klu makan nasi goreng je so ako tambah la dengan nugget dan juga keropok.

Dan tiba-tiba tekak nak makan pizza.
Waktu call dah jam 6.30 petang. Memang konpom x sempat nak makan waktu berbuka la kan. OK la, lagipun orang yang amek order tu pun dah cakap, delivery amek masa lebih kurang 1 jam 30 minit. Tak kisah la janji ako dapat makan.

Ako memang suker makan dominos berbanding pizza hut.

Ako prefer beli yang thin crust berbanding yang biasa punya pizza.
Thin crust pizza hut cam x menarik anak tekak ako.
Perasa yang ako order kali ni adalah 'seafood delight'.
PUAS!!!

Pastu gatal nak tambah side order.
Ermmmm mmg x pernah makan chicken wing tapi semalam tergatal pi order hot & spicy chicken wing dan juga chicken lasagna.

Erkkkkk chicken wing hot & spicy adalah tidak menepati citarasa anak tekak ako!!!

Order 1 coke, 1 sprite.
Alih-alih dapat dedua tin coke.
Ermmm seb baek la ako mmg suka minum coke.
Sebab jam 9 malam baru ako dapat makan pizza, maka pihak domino's bagi la voucher 'minta maaf'.

Voucher berupa FREE pizza tuk next order.
Ermmmm ok la tapi alaahaiii apsal la kena pegi sampai ke wangsa maju sana.
So next order, tunggu je la raya nanti. hahaha...
*gilo apo kan ghayo makan pizza*

Nota Jemari: ..dari 6.30ptg - 9.00 malam.. klu ngidam konpom terkluar anak dalam perut tu!! haha
Share:

4 comments:

  1. simpan voucher tu.. bila mekchu dtg raya nnti baru gunakan.. hehe

    ReplyDelete
  2. hahah insyallah.. x yah guna voucher pun xpe .. meh dtg makan pizza FREE:p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.