Monday, October 11, 2010

Lagu-lagu pujaan hati kam00....

"Eh ada lagu arr!"
"haaa baru la feeling sket masuk blog ni.."

Tu antara komen-komen dan teguran yang ako dapat.
Ye ye ako baru je letak lagu kat sini tapi 2 lagu je pung...
Buat masa ni ako paling suka 2 lagu ni..

Btw... ako ni bukan jenis peminat muzik sangat maka dalam kepala hotak memang takde list lagu2 yang boleh dimasukkan kat sini. So, klu kowang ada senarai lagu-lagu terkini dan yang menarik, leh arr kongsi ngan ako k... Just bagi je tajuk, nanti ako try cari dan tambah kat list lagu ako tu...

Thank you sumer!

Nota Jemari: sila sila..

7 comments:

  1. sama la dgn kiter.....buh lagu kat blog.....suka3.....

    ReplyDelete
  2. jiwang le plk minah nie..hahahaha
    btw nsb jgk blog ko x berat, skli bukak terus ngap..dulu2 klu ltk je lagu jd berat kan.. :) i likeeee

    ReplyDelete
  3. izan,
    suka klu lagu2 tu sedpa didengar kan..

    lin,
    ala bkn slalu nak jiwang2 ni pung hahaha..... tapi tu la mcm ringan kan ;-)

    ReplyDelete
  4. wow.. ingat salah masuk rumah org.. wajah baru & ada habuan telinga pulak tuh.. hehehe.. mekchu x de cadangan lagu.. lagu apa2 pun mekchu layan...........

    ReplyDelete
  5. mekcu,
    hahahah kadang2 perlukan perubahan tapi rsnya ntah sampai bila akan bertahan...

    lagu-lagu ermm tu yg tgh cari apa yg sedap didengar ;-)

    ReplyDelete
  6. lagu apa ye? erm... padamu ku bersujud-afghan. best kakRet.

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.