Followers

Monday, October 25, 2010

Program realiti Mari Menari

Kowang tahu tak program astro yang baru ni, "Mari Menari"?
First of all, tak terpikir dek akal ako nak join derang malam tu bertenggek kat studio astro.
Tapi memang thank you la kat si Janet atas pelawaan dia, ako puas bergelak sakan malam itu.

Ok ok sekali lagi ako nak bagi tahu, pemergian ako ke studio astro malam itu sekadar menghilangkan rasa boring kat umah. So sila jangan tanya kenapa tetiba ako berpakaian sebegitu. Hahaha.. kisahnya sampai kat sana, jumpa ngan Aidil. Dah sebabkan Aidil yang pelawa kami, maka kena la ngekot kehendak dia kan. Secara tak langsung, kami menjadi penyokong kuat MM Zarin.

Eh kejap kejap, ko tanya siapa zarin?
Adehh mati-mati memang ako ngan Janet tak kenal pun.
Sampai ke sudah kitorang ingat zarin tu lelaki tapi ghope2 nya bila abes show kami sempat bersua muka, laaaa ghope2 nya zarin itu pompuan. Adehh itu laa klu jenis tak buat ulangkaji alih2 men follow ajer kan. Nasib baik la tak kena bambu ngan penyokong2 zarin yang lain.

Dah masuk studio masa nih.
Patut nya tak leh amek gambar tapi nasib baik kami sempat juga snap barang seketul.
Dijadikan citer memasing tak bawa kamera pun. So kamera henpon je la yang jadi penyelamat. Itupun cam takde mood lak nak amek gambar artis yang lain.

Wakil BNM... hahaha tak pasal-pasal jer...
Pape pun thanks to Aidil & Janet atas pelawaan itu.
Yang pasti malam tu jenuh ako ketawa sakan kat bakang stage dok gelakkan owang.
Ekceli gi sana bukan tengok sangat pun derang menari.
Lagi sonok layan para peserta dengan aksi kat tepi stage...
Macam-macam peel.. Ditambah plak dengan peel bebudak Uitm yang jadi penonton.
Hahah kira ako lebih kepada tengok aksi dan gelagat orang dari tengok aksi orang2 menari.
Laaaayaaannn je arr! Tapi cukup puas hati!

Puas hati dapat tengok erra fazira, lisdawati, zulfahmi... Lisa Surihani... Awal...
Memang sporting arr derang sumer... Best!!

Nota Jemari: jerit-jerit hilang kejap permasalahan dalam kepala hotak...

8 comments:

Biqque said...

i tak layan, tapi semalam cam TERbukak jap channel 4, ada satu couple ni nari tarian sarawak, ending dia panjat peha laki dia, KAIN DIA TERSELAK SAMPAI NAMPAK PEHA!!!

ya Allahhhhhhh i riso je nampak suar dalam! hahahaha!

AKO @ retna said...

biqque,
itu la zarin...
siyes masa dia perform i tak tengok pun.. then pagi semalam sempat tgk ulangan, baru pasan.. no wonder, mlm b4 bersurai tu they all dok cakap sumting abt her baju.. really ms tu x paham then tgk balik kat tb oo baru noticed..

but dont worry, ekceli they all kat dalam tu mmg pakai tight pendek.. ;-)

mekchu said...

hari tu ada tgk sekejap.. tgh jalan2 dpn tv.. patut nmpk mcm ako pakai baju oren tgh jerit2 nama zarin... ;p

AKO @ retna said...

mekcu,
hahaha tipu arr tuh :p

iskkkk siyes ms dia perform kita x tahu pun yg tu la zarin, bila dah abs perform br pasan terdgr Awal mention nama dia haaha....

ako dok menjerit kat bakang bebdk uitm tuh hahaa

Sis-Lin said...

wahhhhhhh...bestnya kan..aku plk yg bengek astro x boleh tgk..nyampahhhhhhh...
btw baju tu free ke beli..cantikkk :)
ko xde amik gambo dgn Awal ke? era mesti cantikk kan..:)

AKO @ retna said...

lin,
baju tu pinjam kejap je heehe... pakai n pulang baliik..

tak sempat nk bergambar, kamera x bawa ar.. pakai henpon je.. x de feel gitu haha...

erra mmg cantek sesangat n x sombong.. ;-)

Wan Nurdiana said...

ret,
yg ni pun aku layan gak....aku suke tengok team tentera tu dgn team ariz kot...

AKO @ retna said...

Wan,
tentera tu nama ariz la wan hehe ;-)

ako suka razif.. team paling muda sekali..