Followers

Saturday, November 27, 2010

Shai, lu kena beb!!

Ahad, 21 November.....
Last minit tetiba baru teringat besday shai jatuh dalam bulan sebelas juga..
So apa lagi memasing mula pasang strategi dan plan nak kenakan dia..
Mula-mula bincang nak belikan dia sesuatu.
Tapi bila ako, lin & linda menyoping, tiba-tiba hotak kami kuar satu mentol!
Hahaha apa lagi get ready aje la orang-orang kat umah..

Empunya diri memang arr tak tahu.
Memandangkan empunya diri ada kat tempat kejadian, maka susah juga la kami nak buat sesuatu tanpa dapat dihidu oleh beliau. Namun, perancangan asal hampir tak menjadi dek gara-gara tetiba empunya diri menerjah kami di dapur. Dah tak pasal-pasal plan terpaksa bertukar.

Siyes ako tak tahu yang kowang siap amek tepung weii nak tempek kat muka dia.
Ako ingat sekadar lebihan krim dari besday kek makcik pepel tu jer...
Mereka bertiga memang mastermind ... awal-awal dah tergelak besor. Konpom ada la tu yang dok dibincangkan hingga tarikan baju oleh linda membuatkan en burung terkesima atau terasa 'kejung' tetiba. hahhaaha... bahya bahaya!! 

Plan berubah , kami tetap teruskan juga misi terjahan SURPRISE itu.

Dan.. akhirnya lu kena juga beb!!!
SURPRISE!!! .... sesi kejar mengejar, sesi cat mengecat, sesi tabur menabur... 
Bayangkan aje la betapa bersepah, berselerak, berserabai keadaan isi umah ketika itu. Yang penting, dia TERKENA juga!!!

yeehaaaaaaaaa..... 

Happy belated birthday, shai.
Walau terlewat tapi kamie tetap ingat!

Budak 'bujang' hanya mampu terbaring sambel mengucapkan selamat hari jadi..

Harap suka dengan pilihan hadiah dari KAMIE ... 

Kek sponsor....
Sedap!!!

Terima kasih semua!!!!
Tahun depan kita buat lagi.. hahaha
Tu arrr dia slalu kenakan orang, kali ni kita kenakan dia balik!!

Nota Jemari: hampir semua terkena.. gurlppp.....

No comments: