, ,

Alhamdulilah, operation berjaya!

Thanks sumer sebab mendoakan kesihatan ABIN..
ABIN dan selamat menjalani pembedahan jari kaki.
Dan sekarang ni ABIN masih tido lagi.
Nanti bila ABIN dah sedar, ABIN ucap terima kasih ye sekali lagi pada sumer. :-)

Alhamdulilah.. dah selamat dah sumer nyer.
Dapat sms dari adik ako tadi.
Ni gambar terbaru selepas pembedahan.
Masih tido lagi, mungkin kesan ubat bius masih ada sisa lagi kot.

Eh ABIN, adussss tak tahan tul aunty nana tgk...
Ko bawa bantal busuk doraemon ko kat sepital???
Aiyo............. nampa gaya lagi nyenyak arr ko tido gamaknya tu. hehehe... 

Masuk bilik pembedahan jam 8.30 pagi.
Dan jam 10 pagi dah selesai semua nya.

Ok pada kowang yang tak tahu lagi, ekceli ABIN operate jari kaki dia yang extra tu sejak lahir. Memandangkan tulang kaki dia masih lembut lagi, maka doktor nasihatkan buat pembedahan cepat. Nanti dah besar takde lah susah sangat nak pakai kasut tertutup kan especially bila dah skolah esok.

So lepas ni makin ligat arr ABIN berlari ye...
Pape pun, dah makin SIHAT nanti, jangan nak manja-manja dah.
Tahun depan nak dapat adik.

Dah tak sabar nak jumpa ngan ABIN lagi.
So, cecepat sembuh k.
Nanti balik sini, kita gi jalan-jalan ye...

Nota Jemari: berjalan lancar..
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.