, ,

Menghitung 10 sen, 20 sen..

Ahad ...
Ada beberapa hari lagi mau gaji..
Ermm.. tengok wallet sambel mengira sopoh sen, doploh sen, tigaploh sen..
Gurlpp!!


Duit..
Gaji bulan ni gigit jari...
Sudah amek in advance separuh masa raya tempoh hari..
Tolak campur darab dan bahagi..
Yang tinggal??
Gurlpp!!

Bonus..
minta-minta tahun ni ada.
Boleh langsai mana-mana yang patut.
seram sejuk klu nak setel semua, jumlah semua cukup untuk buat hantaran kawen!!
aiyooo, pengsan!!

Leh korek tabung buat duit blanjer.
erkk cukup ker?

Nota Jemari: ntah bila nak penuh tu?
Share:

6 comments:

  1. alo lo lo.. kesian nye dia.. tu duit baru takat kaki bear2 je tu.. cukup ke?

    ReplyDelete
  2. tu laaa ntah bila nak sampai ke perut bear gak nyaa... huhu

    ReplyDelete
  3. rajinyer menabung! mcm laki i :D i mmg pemalas...hahaha!

    ReplyDelete
  4. mana de rajin.. klu rajin dah lama tabung tu penuh sampai kepala.. ni asek kat takat kaki bear jer.. huwaaaaaaaa...........

    psst bila menabung yg masuk sket yang mengorek balik tu yg byk kuar hehee

    ReplyDelete
  5. salam retna..
    beso tabung, bila agak nak penuh tuh? ate kalu asyik ngorek jer, memang tak merasa penuh lerr.. heheh...

    awalnya gaji? akak amik advance gak masa raya hari tu, sib baik kompeni potong sikit2, kalau potong terus, bukan gigit jari tangan jer, jari2 kaki pun kunyah sekali kot...

    ReplyDelete
  6. kak,
    kan nak krismas.. so klu ada perayaan mmg gaji awal seminggu arr..

    adusss kan, abis manjang je x cukup duitnya ehehhee :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.