, ,

MyBSN Online Media Invitation

Mybsn online telah dilancarkan dan dibuka kepada orang ramai pada 27 Oktober 2010. Sebagai tanda penghargaan dan juga inisiatif untuk mewar-warkan kepada orang ramai tentang perkhidmatan perbankan internet MyBSN.

Seperti bank-bank lain juga, myBSN menawarkan juga perkhidmatan seperti pembayaran bil, pindahan dana, menambah nilai telefon prebayar dan lain-lain lagi.

Kowang leh layari www.mybsn.com.my untuk keterangan lanjut.

Bersua muka dengan www.benashaari.com

Thanks to biqque for da invitation.

Nota Jemari: masih ada yang sayang....?
Share:

3 comments:

  1. oooooooooooo...baru tau.. hehehe....sowiee...tqqq

    ReplyDelete
  2. OO batu baca..sori..:((

    P/S: ko delete ke ko private gambo2 kita tu? aku cr x jumpa pun...aku juz ckp delete aje dulu gambo yg ada gambo aku..huhuhu tak sangka klu2 ko delete semua...huhuhu

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.