,

Not in Mood

~sore throat~

~sneeze~

Sorry, not in da' mood

Nota Jemari: plus M.A.L.A.S
Share:

6 comments:

 1. makan ubat dn rehat2 ye awak....:)

  ReplyDelete
 2. kesian nye anak omak ni.. get well soon okeh.. jgn lupa makan obat..

  ReplyDelete
 3. alahaiiii.. pat0t ar x de.
  aku d0akan sumernye ok.
  rehat byk2.. 0bat jgn mkn byk2. ikot nasihat tuan dokt0r.
  baek2 weh

  akuFARA ?

  ReplyDelete
 4. ha sambil2 makan ubat tu, sila layan cite kita kat konsert bsn aritu :D

  http://biqque.blogspot.com/2010/12/konsert-online-mybsn.html

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.