Showing posts from 2011Show all

No pertama datang nya dari  ---------> 019-3234415 "Helo.....!! Helo!!!.... Sabri ada??!!!" ---- dengan nada yang kuat dan nyaring.. "Salah nombor!!" klik.. letak! No kedua datang nya dari ----------…

Kurang ajor!!!!

Semalam gambar lain, hari ni gambar lain. Siapa yang kurang ajor sangat ni, 'selongkar' FB ako n tukar gambar profile tu??!!!!! Nota Jemari : @#$#$$^%^*&^

Gara-gara duit baru

Pagi ni datang opis, punya la ramai owang kat depan blok C sana. Dengar-dengar seawal 6 pagi tadi dah ada owang start beratur. Ni sumer gara-gara "Wang Peringatan" yang baru tu la. Kebetulan tadi ke unit mel, so terkej…

FB saya kena HACK ker?

Sape tak sonok kan bila sekali entry kita publish, berderet-deret viewers akan masuk ke link entry tu. Ako pun suka gak. Apa tak nya sebab jarang kan yang akan berlaku kat blog ako. Tetiba cam tergerak tau nak tgk berapa yg onlin…

Wang kertas baru, dilancarkan!

Nah, khas untuk tatapan kowang!!!! RM50 dah kuar kan.. Coming soon, syiling akan diedarkan Jan 2012. Yang lelain akan menyusul Julai 2012. Raya sok, dapat la beraya ngan duit baru. Sakan! haha KUALa LUMPUR: Perdana Menter…

Ehem.. esok kan... esok kan... ada sesuatu akan dilancarkan.... Untuk kegunaan kowang sumer juga.. So, tunggu tauu!!!! Nota Jemari: lagi berkualiti atau sama je ek? heheh... * marah plak kang staf JPOM ngan soklan ako ni!…

Psstt..... ako tengah krisis demam M! So, bertambah tinggi panas ako bila dah ujung-ujung tahun ni. Mood nak Holiday sudah mari! Tunggu je la pas abs holiday, pas demam ako dah surut, ako kasi hapdet memana yang patut.. T…

En Suami atau Teman Lelaki! Jangan hanya suka mengejek atau memberi tekanan. Tak henti-henti anda memberikan komen terhadap bentuk tubuh yang tersayang. Dari mengejeknya, apa kata anda beri sokongan?! Kata-kata semangat ata…

Filem: Datin Ghairah

Eh check website TGV tadi. Konon, konon je la nak tengok show untuk filem Ombak Rindu. Alih-alih terperasan show untuk filem ni. Gurlpp....! "wow abang Aaron, berlakon aksi ghairah plak ke?" Ni ako copy sinopsis dia k…

Redeem Hadiah Kemenangan

psstt.. pssttt ingat tak lagi pasal contest Photo Challenge masa ghaye aritu? Result nya ako dapat tempat ke-2. Hepiiiii sesangat!!! Hadiah adalah pilih antara dua, ke Bukit Merah ataupun Indoor genting. Ok, ako malas nak gi…

DoorGift Annual Dinner

Baru-baru lepaskan opis ako buat annual dinner. Citer nya, doorgift adalah terlewat dapat. Yang derang bagi masa hari kejadian hanya la sekeping key-chain. So, semalam barang doorgift udah sampai. Maka, distribute la barang ters…

Saya sudah TERbeli!!

DONE! Berjaya! Walau destinasi pilihan adalah lain, dan yang berjaya di booking adalah lain,  tak kisah la kan, janji ado!! hhaahhaa.... Cukup arr ni tambahan satu lagi destinasi untuk tahun 2012. Kang tambah bebanyak lagi ka…

Family Trip 2011

Yuuuhuuu I'm back!! Terasa lama nya x memekak kat sini kan.. Tengok, msjbox kat tepi pun dah expired! Hahah Jun oo Jun, nak renew berapa ek? :p Kejap je dah ujung tahun 2011 kan. Konpom dah masuk musim cuti-cuti. Ako pun na…

Planning mau bercoti.. Planning bercuti ke luar... Planning last minit... Kekdah nya sumer memerlukan RM yang banyak. Huhu.... Tak pasti menjadi ke tak ni. Sedang usaha mencari tempat tinggal dan juga pape yang patut di &#…

Terjah Sis Lin - Ular terbang!!

"ULAR!!! ULAR!!!" perghhh berderau OK darah aii!! Siot la kowang.  I pun pengeli ular gak weiii.... Seb baek takde sesape yg saket jantung!! isskk..... fuh, tarik napas pepanjang!! Plan nya lain, tapi hasil nya jadi…

Selamat Pengantin Baru

Wiken lepas ako vrrommm ke JB ditemani shai dan N . Dapat jemputan dari sis lin tuk menghadiri jemputan kawen adik bongsu beliau. Awal pagi sabtu dah bertolak dari KL. Singgah sebentar ke Kelana Jaya untuk menjemput pasangan la…

Hepi besday, SIS LIN

Hepi besday AWAK !!!!! Moga awak hepi selalu... saaayaaaangggg awak sangat! Nota Jemari : thanks for everything

F.R.I.E.N.D.S.F.O.R.E.V.E.R

Akhirnyaaa....... Inilah lunch date ako siang tadi. Alhamdulilah, berjaya juga mengumpulkan mereka sumer. Walau yang sorang tu memang takkan bersatu lagi la kan ;-) F.R.I.E.N.D.S F.O.R.E.V.E.R Saaaaayaaanggg kowang sumer! Tun…

Masa kowang ngadap entry ni, ako dah on da way ke JB. Memang plan awal-awal subuh nak bertolak dari KL. Sebab esok ada lunch date ngan kengkawan sekolah. Malam nya ada dinner date ngan besday gal . Ahad plak nak jalan-jala…

ermm.... bukan takmoh cerita ceriti pasal dinner minggu lepas. tapiiiii............... rasa nya takde apa nak dihebohkan pun. Tahun ni memang seSIMPLE, SIMPLE sesangat ako rasa. Ako gi malam kedua iaitu hari ahad. Sampai-sa…

Genap 5 tahun

Hari ni, 18 November 2011. Genap 5 tahun pemergian arwah ABAH. Tiada kata-kata lagi yang mampu terucap. Al-fatihah.. Moga damai di'sana'. AMIN. Nota Jemari : sekejap sungguh masa berlalu..