Showing posts from January, 2011Show all
Lucky Draw >> Cabutan Bertuah My Followers Blog S.H.A.I.Z.H.A.R

Apo panjang bonar tajuk tu weiii???!!!! Pape pun, layan je la k. Kowang tak nak hadiah ke? Ako nak... So sesape nak hadiah jom ikut ako join contest ni k ;-) Ni haaa.. budak shaizhar yang punya contest. Dia soh tempek ban…

Putih cedera

Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kejadian jam 6 petang tadi. Lokasi di simpang jalan sentul. Ako sebak! Putih cedera lagi. Tuan putih lagi parah. Tak sanggup nak kata pape dah. Putih cedera akibat dilanggar lori yang bodoh…

Jemput makan kek

"Nak kek?" "Mana? Mana?" "Tu, dalam kotak." zasssss berlari-larian ke pantry amek pisau. Nyumm................ Blueberry cheese kek. Sedap!!!!! Siyes ako cakap, sedap sesangat. Ye la kan, dah nam…

Oh Putih!

TIDAKKKKKKKKKKKKKKKkk!!!!!! Tidakkkkkkkkkkkk!!!! Masuk masuk je dalam kereta siang tadi, tetiba terpandangkan tingkap di sebelah. Haaa??? TerNGANGA jap dibuatnyaa. Ako terlupa tutup tingkap. Fewww urut dada. Nasib baik lah tak…

Kalendar oo kalendar

Dah masuk tahun baru 2011 dah pun kang. Sejak sebelum masuk tahun baru lagi jenuh ako mencari kalendar. Klu kalendar meja tu memang berlambak arr tapi yang ako nak kalendar dinding. Memang tetiap tahun tak pernah pun takde kalen…

Reward yourself with a free holiday

At Citibank, we believe in offering you information specific to your interests. You have received this email because you are a Citibank customer.  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ni satu lagi!!! Mula MBFCard Pastu DinersClub. Ya…

Mencari CALON ISTERI KEDUA untuk SUAMI

Dapat forarded email. Ermmm menarik betul iklan ni. Tapi betul ke idak, idok le ako pasti ye. Sekadar berkongsi sesuatu yang menarik pembacaan ako. Renung-renungkan lah. Selamat beramal. ~klik gambar untuk pemBESARan~ No…

Biqque's January Lucky Follower

Aiyak..... Sorry biqque , misunderstanding arr entry pasal Lucky Follower ni. Then, baca balik berulang kali sampai u tegur kat msjbox sebelah ni, baru la paham. hehehee.... Ok ok, ni ako dah buat entry khas pasal lucky followe…

FREE movie ticket?

Arini dapat surat lagi. Macam kad invitation gitu. Ermm belek-belek, pengirimnya adalah dari DinersClub. Menarikkan, bila derang offer free tiket, esklusif plak tu. Excited dah ako ni.. Tapi bila baca perenggan seterusnya...... …

Jumaat Mood.. Nari takde nak citer pasal makan-makan ye. Nari just duduk depan PC dari 12.30-2.30 petang dok ngadap games. Ater kan tenet kat umah ako adalah tengah dalam keadaan slow motion gitu. So, amek kesempatan la kejap dok…

CONTEST AKU, DIA & KAMU by unguisme

Salam Thaipusam, Seharian membongkang je kat umah.. Nak kuar cam malas.. Eh bukan macam memang malas punggg.. Memalam camni baru ada kerajinan nak menghapdet. Line tenet agak kurang memuaskan sebab tu aktiviti bermain tidak …

Kota Keriangan ~ sambungan ..

Moh sambung balik citer pasal genting k. Nama pun nak bersokaria kan, maka harus lah kita mencuba segala macam permainan kat situ tapi ada juga certain-certain games yang kami tak naik. Excited sungguh kami nak memulakan aksi p…

G.O.R.G.E.O.U.S

Tepat jam 5:30 petang terus balik. Ye la nak tunggu lelama pun bukan ada menda dah nak buat. Sepatutnya klu tak jam, nak ke umah ako cuma 10 ke 15 minit je pun. Tapi macam biasa la kan, bila hari kerja, sama ada pagi atau petang,…