Assalamualaikum

Jumaat Mood..
Nari takde nak citer pasal makan-makan ye.
Nari just duduk depan PC dari 12.30-2.30 petang dok ngadap games.
Ater kan tenet kat umah ako adalah tengah dalam keadaan slow motion gitu.
So, amek kesempatan la kejap dok masuk CityVille, FarmVille dan juga Word Seach.

Tapiiiiiii...................

Astaga..... tenet kat opis ni jugak mengalami situasi yang kelembapan kekdahnya.
Tidaaaaaakkkkkkkkkk... Ako sudah ketiadaan mood untuk bermain.
Dan tatkala ini, ako hanya terpikir untuk membuta sahaja.

Sekian.... kroHhhhh.... krOhhhh....

Nota Jemari: Tiada gangguan sehingga jam 2.30 petang pelisss....! Terima kasih.
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.