,

Kekasih lama

Dok belek-belek friend kat dalam FB,
terperasan senarai kengkawan antara nya adalah kekasih-kekasih lama.

Eh jap jap x sesuai guna kekasih, kita pakai gelaran "kengkawan lelaki".
"kengkawan lelaki" tapi ada sket special gitu.

Belek sowang sowang..
Oooo hampir sumernya jadi frenlist ako.
Gurlpp....

Pikir-pikir balik, ermm ghasenya bukan ako yang cari derang ni tapi derang yang add ako. Aiyoo.. tu la, dolu-dolu kan ako jenis men accept je sesape nak jadi fren tanpa belek dulu empunya diri yang diaccept tu.

Kowang ghase patot tak ako delete nama derang sekarang ni???

Kadang macam sonok plak nak tahu kisah kehidupan derang.
Tapi kadang-kadang macam rimas plak, bila derang pun leh tahu kehidupan ako.
Dan kadang-kadang terpikir gak nak delete je sumer senarai kawan lelaki dalam fren list tu tapi bak kata Tinie kat blog dia, "Tak semestinya kita sekolah pompuan, so kengkawan pun sumer pompuan je".

Saja nak serabutkan kepala hotak dengan masalah yang x seberapa ni.
Sekurang-kurangnya berhapdet gak blog ako ni ngan entry cenggini hahhahaa.

Laaayannn je la ek.

hepi besday buat kekasih lama yang nyambut ulangtahun kelahiran nya ari ni ;-)

Nota Jemari: ..bila idea tak datang, so ini jela yang dapat disaji..
Share:

4 comments:

  1. kekasih lamaaaaaaaaa?????
    lalalala aku pun ada jugakkkkkkkkk! tu duluuuuuuuuuuuuuuuuu...hahahhaha

    ReplyDelete
  2. ye la nama pun kekasih lama, musti la DULU!!! isskk ko ni pungg :p

    ReplyDelete
  3. hey, jgn delete.
    networking tu...selagi tak memudaratkan. biarkan jerlaaa...heh

    ReplyDelete
  4. hahhha camtu ek.. :p

    ok ok jgn mudarat, jgn mudarat hahaha

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.