Followers

Tuesday, March 22, 2011

Kekasih lama

Dok belek-belek friend kat dalam FB,
terperasan senarai kengkawan antara nya adalah kekasih-kekasih lama.

Eh jap jap x sesuai guna kekasih, kita pakai gelaran "kengkawan lelaki".
"kengkawan lelaki" tapi ada sket special gitu.

Belek sowang sowang..
Oooo hampir sumernya jadi frenlist ako.
Gurlpp....

Pikir-pikir balik, ermm ghasenya bukan ako yang cari derang ni tapi derang yang add ako. Aiyoo.. tu la, dolu-dolu kan ako jenis men accept je sesape nak jadi fren tanpa belek dulu empunya diri yang diaccept tu.

Kowang ghase patot tak ako delete nama derang sekarang ni???

Kadang macam sonok plak nak tahu kisah kehidupan derang.
Tapi kadang-kadang macam rimas plak, bila derang pun leh tahu kehidupan ako.
Dan kadang-kadang terpikir gak nak delete je sumer senarai kawan lelaki dalam fren list tu tapi bak kata Tinie kat blog dia, "Tak semestinya kita sekolah pompuan, so kengkawan pun sumer pompuan je".

Saja nak serabutkan kepala hotak dengan masalah yang x seberapa ni.
Sekurang-kurangnya berhapdet gak blog ako ni ngan entry cenggini hahhahaa.

Laaayannn je la ek.

hepi besday buat kekasih lama yang nyambut ulangtahun kelahiran nya ari ni ;-)

Nota Jemari: ..bila idea tak datang, so ini jela yang dapat disaji..

4 comments:

Sis-Lin said...

kekasih lamaaaaaaaaa?????
lalalala aku pun ada jugakkkkkkkkk! tu duluuuuuuuuuuuuuuuuu...hahahhaha

AKO @ retna said...

ye la nama pun kekasih lama, musti la DULU!!! isskk ko ni pungg :p

TiNiE said...

hey, jgn delete.
networking tu...selagi tak memudaratkan. biarkan jerlaaa...heh

AKO @ retna said...

hahhha camtu ek.. :p

ok ok jgn mudarat, jgn mudarat hahaha