Followers

Saturday, March 12, 2011

Matta Fair 2011


Eh dah start dah kan matta fair 2011..
Kali ni tak sempat la nak pegi.

Eh jap jap, ako pelik ar..
Seingat ako, sekali je ako pegi matta fair ni.
Tu pun tahun lepas.
Tu pun sebab tetiba ghase nak g Korea.

Asal owang ingat ako selalu ke gi matta fair?
Baru je sekali g bercuti 'besar2an', terus owang ingat ako slalu sangat gi bercuti. Adusss ako bukan anak dato maupun tan sri. Kaya raya banyak duit... Ishhh..... Klu petik je jari, terus kuar duit bertimbun2 bole la juga ako wat beli tiket kat matta fair tu. Ni nak bayar duit tol RM2 pun kena minta member sebelah... opsss heheheh

Abih camno...

Dah dah jangan slalu tanya ako, "tahun ni nbak gi bercuti ke mana plak?"
Rimas laaaa!!

Nota Jemari: tak paham!

4 comments:

Biqque said...

hahaha i dah biasa sgt dah kat opis ni..."pasni mana?" padahal baru je blk nih...

i'm not a fan of matta fair sbb banyak yg jual sume package...patu banyak yg kena tipu, so better la jalan sendri...

3plepl8 said...

tapi kalu nk cari muslim tour, blehla pi matta fair. tp jepun dh kena e/quake. cancel la jpn.

mekchu said...

ah ahh.. rasa mcm selalu je pegi holiday.. sbb masa mula2 kenal ngan ako ni, penuh entry dgn pegi holiday.. sbb tu smpai skang ingat mmg kali holiday :)

AKO @ retna said...

biqque,
hahha i know u're backpack punya traveller hehhe ;-)

apple,
ada gak tingin nak g jepun tp kena pk 2 3 kali ni ehhee

mekcu,
ala kebetulan je tu hehhe :p

klu ada duit je br leh g holiday :p