, ,

Dok dendiam

Baru check bil maxis...
Gurlppp!!!
RM400++ ....

adehh ghope nya 'berukband' lupa nak bayo bln lepas.
Sudah nya dapat bil berganda2 laaa jawab nyaaa!!

Eh jangan salah faham.
Bil tu termasuk bil hp ako, bil supplementary dan bil 'berukband'.

Arrghh nampak gaya wat masa ni ko duduk umah dendiam je la.
Dah tak leh nak bertenet.
Dah tak leh nak berBLOG.
Dah tak leh nak berFB.

Alahaaaiii....
*padan muka!

Sape soh takmo bayo. erk iskk bkn takmo bayo ar cuma ntah TERmiss pandang plak bil yang satu ni. Isskk......

Tengok CD korea???
Erkkk ye ye seb baek ada alternatif lain untuk menghiburkan hati.

Nota Jemari: erkk sampai bila ye..?
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.