Showing posts from June, 2011Show all

40-ish                              -       49          Adventurous                    -       Slept with everyone          Athletic                            -       No tits          Average looking               -…

Beep! Beep!!

Beep! Beep! Seriau plak tetiba. Apa taknya, ako yakin ako dah kunci si putih siang tadi. Alih-alih dengar bunyi kete terbuka lock nya. Mula ingat kan makcik sebelah tengah buka pintu kete. Tapi memang konpom ako kenal bunyi loc…

Kubur Tak Bertanda

~ gambar ni ako pinjam ek dari en google ~ Kowang layan tak drama ni malam tadi? Ako layan! Excited weii nak tengok sebab derang berlakon kat korea ngan pelakon-pelakon korea juga. Tapi pelakon korea yang kureng terkenal la kot…

AKo ni bukan jenis suker nak memarah tak tentu hala... Nak jadi PEMARAH, ishh memang jarang sekali. Nak soh jadi incredible HULK sampai badan tukar jadi kaler hijau, takkan punya! Tapi bila ada orang dok nak marah ako tetiba, …

Deting with Khayla

Lapar! Lapar! Terus sms 'kakak' diella ajak melantak sesame. Alang-alang dah melantak kat sri gombak, maka cecepat ako sms Bapak Khayla. Eh, bukan ar.. iskk ako bukan nak deting ngan bapak si Khayla. Tapi ako nak d…

Tablet susu kambeng

Ingat entry ni tak? Ala yang pasal ako ngetest minum susu kambeng tuh. Sebab katanya, susu kambeng ni salah satu obat tuk permudahkan kita tido. Ye lakan, b4 ni kan ako pernah ngadu yang ako payah betul nak tido malam. So, ada …

Day Care Center

Psstt psstt.... ehem ehemm..... Baru je tengok iklan, ako dah pikir lain dah nih. Ada sesape yang sanggup nak ngator laki dier kat ' Day Care Center ' ni tak??? YE la , mana le tahu kot-kot kowang dah buhsan sangat nak &…

Thank you, biqque!!

Kat sini skrg tengah kecoh-kecoh pasal revised gaji ... Tapi tu sumer untuk SE je dulu. So malas tul nak dengar citer-citer naik gaji ni.. huhu ater awok tak terlibat la katakan. Baru balik dari surau tadi. Tengok atas meja cam…

Makan! Makan! Makan!

* motivasi diri >>> makan berpada-pada. Ingat, nak sarung baju yang baru je tempah aritu!! * Takde special ocassion pun. Memang department ako ni, klu bab-bab makan memang laju je! Ala biasa je ni, kakak-kakak bawa lau…

REUNION ...

Apa, kowang ingat reunion untuk yang lepas skolah je ker?!! Aishh.... ni pun kira reunion juga la buat kami. Dulu kami slalu bersama. Minat kami sumernya sama. Keinginan kami juga sama. Malah, kami suka buat xtvt bersama-sama. …

Hepi Besday, SURPRISE!!!

Hepi besday to me!!! Yeehaaaaa 19 Jun 2011 aritu genap dah umur ako 3 plus 3 tahun. Perghh... Sekejap je ghase dah makin 'MATANG' umur ni. Pssttt umur je makin matang. Pangai? Tatap sama jer muahahaha... Dijadikan ci…

Tahniah Shai & Nazuha

Selamat Pengantin Baru.... Opppssss belom belom.. amboi nak express ajer. Baru majlis bertunang laaa.. Kata nya majlis start jam 11 pagi. Tapi rombongan dah sampai jam 10.30 pagi. So terpaksa la menuggu sekejap di luar pagar…

Buka Hari Ahad!

Balik dari lunch tadi, tup tup tengok ada kad atas meja. Siap ada nota kecik di situ yang berbunyi; "Ret, Bukak on Sunday tau! Tq" Kena baca hari ahad juga ek? Eeee tak sabar nak baca tau! Tapi kan tapi kan.... aisssh…

Adeh deh deh..... Ada apa malam ni ek? Memula tak rasa pape.. Tapi bila ayat tu kuar, "dah ready kah?" Gurlpp.. terus dag dig dug jantung ako! Help me! Help me! Harap-harap malam ni takde insiden buruk berlaku. …

PopCorn Lazat!

Kowang pernah makan popcorn? Ala musti la pernah kan. Klu tengok wayang, tak sah klu tak beli popcorn kan. Tapi kowang pernah makan popcorn BESAR yang ada ALMOND tak? Sedap tau!!! Rasa nya pun lain dari yang kat wayang tu. Cr…

Singapore Trip: Departure

Last day. Isnin, 13 Jun 2011. Check out, bekfes dulu kat IMAM, then naik MRT terus ke Changi Airport. Nak balik dah pun. Nampak sangat memasing memang kepenatan. Penat berjalan, tak cukup tido. Sampai msia, nak hilangkan penat …

Singapore Trip: Orchard Road

Walau masa ni dah rasa saket-saket kaki tapi tetap gagah juga nak berjalan lagi ke Orchard tu. Tumit ako dah start saket dah masa ni. Demi kakak nan satu tu , memang kami GAGAH kan juga kaki melangkah. ;p Tapi before tu derang t…