Besday Gift from SOGO

Hepi besday!
Eh belom belom lagi ar....
Ada lagi 16 hari tuk celebrate besday ako.
Tapi ako dah dapat hadiah.

Tadi gi Sogo.
Sebab nak redeem besday gift. 

Tadaa...
Mula ingatkan takmoh amek dah free gift ni.
Ye la, dah berapa kali dapat, asek yg sama je.
Tapi ......

Tak sia-sia tahun ni gi collect juga hadiah free tu.
Dan hasilnya, dapat la beg kecik macam dalam gambar tu.

Besh! BEsh!
Berbaloi-baloi... macam-macam bole letak ni.
Sabun, ubat gigi, deodorant, perfume, mekap..etc.

Senang nak bawa jenjalan.

Terima kasih Sogo sebab sudi menghadiahkan saya sebuah beg serbaguna itu. Tahun depan kasi hadiah best lagi ye! ;-)

Dah alang-alang ada kat situ, ako kasi redeem point kad sogo la plak.
Tak banyak mana pun point ako..
Cukup la redeem 4800 points dapat la voucher RM50.
Jadi la kan daripada takde langsung.

So, tunggu before raya katanya ada member SALE.
Boleh la guna voucher tu nanti.

SALE!
SALE!
aishh..............

Nota Jemari: terima kasih daun keladi....

6 comments:

  1. selalu dapat mug....
    ni dapat bag plak
    isk....
    lambat lagik plak besday aiii

    ReplyDelete
  2. heheheh,,,
    ntah2 time u dapat lain plak :p

    dapat mug ok lagi.
    ni dl aii just dapat beg yg kain guni tu.. alahaaii.. hilang selera mak nak soping nyah... :p

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhh bestnyaaaa....
    Besday ko aku bg set gelas McD je la ek..hahahahah
    Minggu ni gelas Hijau!

    ReplyDelete
  4. hahhaha ako nak mgu lepas punyaa... sebab terlepas beli huwaaaa

    ReplyDelete
  5. amboi bukan main kak ret ye..
    sukela tu dapat advance besday gift..:p

    saya ni lama tak g sogo..sobss.sobss

    ReplyDelete
  6. hehehe
    ala setahun sekali je pun dapat hadiah camtu.. ;p

    kita yg dekat ni pun, sekadr jenjalan makan je kat sogo, nak soping tu, ermm takde klu ekonomi x mengizinkan hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com