, ,

AM Krew @ Sogo

EH dia datang la!!!
Kat mana?
Mana lagi, kat Sogo KL laaa......

Vrrommmmm gegas ke sogo berjalan kaki je pun.
Nak tengok dia!
Nak sangat tengok dia.....

Taaadaaaaa..... hahaha ako nak sangat tengok AG secara LIVE.
Akhirnyaaa...

Caya la AG...
Senyum lah senyum lah
ahai cek mek molek..

auwwwww i suka tengok senyuman u la....
*sipu sipu keMALUan.

Ehemm... ako jaja je la ek gambar ko ni..

FAFAU pun ada..
Ermm bole laaa, bukan tak minat cuma cuma ...

Eh eh abang botak pun ada..
Yuuhuuu.........

"FBI, peace la!!"
"Ooo senyum peace eh?!!"
*sambel tersenyum gaya cam kat atas tu

Erkk... tang mana peace nya cik abang oii??!!
Layan je la kan.

OK PUAS!
Thank you ye pada yang tukang pinjam gambar ni..

Nota Jemari: Orang soh sign kat jersi MALAYSIA tapi... malas arr :p
Share:

5 comments:

  1. weii...
    bukan cek mek la
    cik awang la...hahaha

    ReplyDelete
  2. nak pegi tadi
    tapi takot tak larat jalan..huhuhu

    ReplyDelete
  3. malam tadi baru je ber twiit twiit ngan FBI.. hahaha.. usop wilchar tak de pulak?

    ReplyDelete
  4. aku suka AG.
    1- sebab dia tinggi. <- hari nih mmng mood tinggi.
    (eh, betulkan dia tinggi?)
    2- sebab dia klakar! Fifiiii...

    ReplyDelete
  5. Farihah,
    tak sama ek? :p

    ila,
    ooo sbb ko pose ek hehhe

    mekcu,
    abg usop ada tapi x smpt mskkan gmbr dia kat sini..

    psstt maklum arr gambar ni pun pinjam kawan punya coz dia yg amek gambar bkn kita ;-)

    ros,
    aha dia tinggi laaa..
    suka suka suka!! hahaha auwwww :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.