Thursday, July 14, 2011

AM Krew @ Sogo

EH dia datang la!!!
Kat mana?
Mana lagi, kat Sogo KL laaa......

Vrrommmmm gegas ke sogo berjalan kaki je pun.
Nak tengok dia!
Nak sangat tengok dia.....

Taaadaaaaa..... hahaha ako nak sangat tengok AG secara LIVE.
Akhirnyaaa...

Caya la AG...
Senyum lah senyum lah
ahai cek mek molek..

auwwwww i suka tengok senyuman u la....
*sipu sipu keMALUan.

Ehemm... ako jaja je la ek gambar ko ni..

FAFAU pun ada..
Ermm bole laaa, bukan tak minat cuma cuma ...

Eh eh abang botak pun ada..
Yuuhuuu.........

"FBI, peace la!!"
"Ooo senyum peace eh?!!"
*sambel tersenyum gaya cam kat atas tu

Erkk... tang mana peace nya cik abang oii??!!
Layan je la kan.

OK PUAS!
Thank you ye pada yang tukang pinjam gambar ni..

Nota Jemari: Orang soh sign kat jersi MALAYSIA tapi... malas arr :p

5 comments:

  1. weii...
    bukan cek mek la
    cik awang la...hahaha

    ReplyDelete
  2. nak pegi tadi
    tapi takot tak larat jalan..huhuhu

    ReplyDelete
  3. malam tadi baru je ber twiit twiit ngan FBI.. hahaha.. usop wilchar tak de pulak?

    ReplyDelete
  4. aku suka AG.
    1- sebab dia tinggi. <- hari nih mmng mood tinggi.
    (eh, betulkan dia tinggi?)
    2- sebab dia klakar! Fifiiii...

    ReplyDelete
  5. Farihah,
    tak sama ek? :p

    ila,
    ooo sbb ko pose ek hehhe

    mekcu,
    abg usop ada tapi x smpt mskkan gmbr dia kat sini..

    psstt maklum arr gambar ni pun pinjam kawan punya coz dia yg amek gambar bkn kita ;-)

    ros,
    aha dia tinggi laaa..
    suka suka suka!! hahaha auwwww :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.