,

Menanti kelahiran ahli baru

Sabtu, 9 Julai 2011
Adik ipar dah dimasukkan ke spital bersalin daerah Batu Pahat.

Tapi sampai la ni tak kuar-kuar baby nya lagi. 

Moga Siti Nur Faizah selamat melahirkan bayi yang sihat dan comel.

Kisah nya, gini la ghope keadaan di spital kerajaan, 
para bapa menantikan isteri-isteri mereka sebelum bersalin.

Bezakan kerajaan dan swasta.

Oh ye baru saja terima sms dari adik ako, selamat dah bini dia melahirkan putera sulung tepat jam 5.30 petang tadi. Alhamdulilah....

Tahniah!! 

Nota Jemari: bertambah lagi team bola dalam famili.....
Share:

9 comments:

  1. Tahniah bt Faizah....
    Alahai bila la team bola jaring nak masuk ni..xkan tggu perut Aunty Nana..hehehehehhe

    ReplyDelete
  2. i post gift you esok (tues) yek... banyak magnet i kumpul for you.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Lin,
    erkk perut ako??? erkk.. gurlpppp??!!!!


    sis lily,
    ouchhhh terharu nyaaaa!!
    thanks a lot sis..

    ReplyDelete
  5. bertambah anak buah ye cik Retna...

    congratulations

    ReplyDelete
  6. ila,
    aha camtu nampak gaya nya...

    thanks :-)

    ReplyDelete
  7. errr..macam semua lelaki jek geng2 nih? tak lama lagi bole bawa main gusti la..habis lah rumah di hari raye..uhuk!

    ReplyDelete
  8. HARUS!!
    PASTI!!

    fengsaannnnn.... eheheh :p

    ReplyDelete
  9. kesian betol suami2...boleh dicadangkan bilik menunggu...ada cas pun takpe...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.