Showing posts from August, 2011Show all

Adusss.... Terlewatkah?? Dah la pagi ni ako half day... Harap-harap masih sempat la ye nak beramas mesra ngan kowang sebelum kowang sumer pulang ke kampung halaman... Ok ok.. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kowang pemba…

Sape yang hantar ni weii???

Dapat kad raya lagi! Wah bagus laa.. Klu setiap kali puasa, setiap kali dapat kad raya, rasa nya zaman menghantar dan menerima kad raya boleh dikekalkan ni. Tapi klu kowang bagi kad raya, jangan plak kowang tulih sket pastu just…

Entry ni memang khas ako iklan kan beberapa jawatan kosong. Harap maklum, bukan kat opis ako ye tapi kat opis en shaizhar  iaitu di Carimin Sdn Bhd. Company apa, sila rerajin google ye. Jom tengok memana jawatan yang sesuai ngan…

Dear Nuffnanger, Here at Nuffnang and our sister company Churp Churp, we love doing what we do, which is to bring bloggers and Churpers together and reward all of you with awesome campaigns, events and contests! Thanks to the…

Baju Kak Limah atau baju Kak Gayah??

Sedih! Mood beraya terus jatuh merundum! Sejajar dengan jatuhnya indek KLCI kita pada ari ni. Terduduk! Terkesima! Terkedu! Yang mampu hanya lah MERAUNG!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Yang depan baju lama. Baju raya t…

Dah tukar duit raya?

Kowang dah tukar duit raya? arini, kat opis tengah sibuk sana sini orang dok menukar duit raya. Eh eh bukan sesuka tukar je. Kena booking dulu. Minggu lepas booking, arini dah dapat. Tengok betapa siyes nya muka kawan nan satu …

Kan aritu ako dah mention pasal photo challenge ni kan. So, derang dah ready dah mende yang kena buat. Tak yah bebel panjang lebar. Jom layan syarat-syarat dan apa yang perlu kowang buat!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~…

Promosi Sweetree @ Everyday.com.my

Yuhuuuu kowangg!! Peminat makanan korea, apa kata kowang jengah kat website everyday.com.my sekarang juga. Ada promosi 50% off Korean Set Meal berharga RM15.90 sahaja. Coupon Terms Multiple coupons can be purchased 1 cou…