Followers

Monday, September 5, 2011

Gara-gara Photo Challenge

Adoiyaaiii....
Ingat tak entry yang pasal photo challenge tu hari?
Excited la nak cuba-cuba nasib.
So far ako dah buat 6 gambar.
Tengah pening camne nak buat lagi 4 tuh.
Masa tinggal lagi 2 hari je nih.
agak-agak sempat tak ek?
Kowang yang join, dah siap ke?

Berpeloh-peloh juga arr nak siapkan gambar-gambar tu sumer.
Takpe arr.. klu tak sempat nak siapkan soploh-soploh gambar, ako tempek je la mana yang ada.
Janji ako cuba!!

Saja je suka suka.
Saja suka suka memeriahkan contest tu.

So, kita tunggu lagi 2 hari k.
Camne keputusan nya

Nota Jemari: tau tau takde yang perfect!

16 comments:

Sis-Lin said...

Jnji menCUBA....:)
klu dekat kita boleh bt giler2 punya..hahahaaaaaaaaaa

AKO @ retna said...

hahhaha tau xpe...!!

fatt said...

ko ada gak 6, aku sekeping pun belum. kikikiki :P

AKO @ retna said...

fatt,
cepat cepat ada masa lagi ni..
ala ko buat je mana yg senang dl..

ako pun ingat x sume kot ako buat.. ;)

Ely Hasrul said...

takpe ako. aku nye entry xcukup. yg siap pon sume gambo xjadik. gempak aje lebeh menci hahahha..

AKO @ retna said...

ely,
hhehehe tu arr...
ni sok sok ni tempek mana yang ado je la heheh

Biqque said...

ala lagi 4 jeeeeeeeeeeee! jgn putus asaaaaaaaaaaaaaaa :D

betul, janji mencuba! sikap sporting tu amatlah dikenang :)

i dgn chawana dah siap...haaaa jaga kak melah, jagaaaaaa kahkahkahkah!

AKO @ retna said...

erkk dah siap?? :o

huwaaaaaa fengsan arr camni..
gurlpp...

sempat?
tak?
sempat?
tak?

gigil....

cikyatz said...

bestnye..sume da nk siap..kita xjoint la..xsempat..penat balik dari Perlis pon xilang ag..huhu..
goodluck pada kawan2 yg sertai..

AKO @ retna said...

yatz,
alahaaiii kita pun x fully mana pun gambar nyaa.. cukup takat mana yg termampu dan tersempat je pun hhee

Nik Nurehan said...

semoga berjaya!

AKO @ retna said...

insyallah ann ;-)

sy@iina said...

wah..ni yg xsbr nk tgk gambo korang2 nih.. best gak kalo join.. tp xberkesempatan la kak ret.. ehem, bile nk mai johor lg?

AKO @ retna said...

syaiina,
hehehehe takpe taun depan ada peluang join lagi k ;)

ch@ said...

kita dah tengok smua gambar tu kakRet. best je smuanya, sporting. tapi stakat yg kita tgk, kakRet punya paling kelakar dan memenuhi syarat.

AKO @ retna said...

ch@,

hahhahaa kita pun rasa nak gelak je tgk sumer gambar2 derang...
macam-macam kan :p

janji sume sporting n happening ;-)