Monday, September 5, 2011

Gara-gara Photo Challenge

Adoiyaaiii....
Ingat tak entry yang pasal photo challenge tu hari?
Excited la nak cuba-cuba nasib.
So far ako dah buat 6 gambar.
Tengah pening camne nak buat lagi 4 tuh.
Masa tinggal lagi 2 hari je nih.
agak-agak sempat tak ek?
Kowang yang join, dah siap ke?

Berpeloh-peloh juga arr nak siapkan gambar-gambar tu sumer.
Takpe arr.. klu tak sempat nak siapkan soploh-soploh gambar, ako tempek je la mana yang ada.
Janji ako cuba!!

Saja je suka suka.
Saja suka suka memeriahkan contest tu.

So, kita tunggu lagi 2 hari k.
Camne keputusan nya

Nota Jemari: tau tau takde yang perfect!

16 comments:

  1. Jnji menCUBA....:)
    klu dekat kita boleh bt giler2 punya..hahahaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. ko ada gak 6, aku sekeping pun belum. kikikiki :P

    ReplyDelete
  3. fatt,
    cepat cepat ada masa lagi ni..
    ala ko buat je mana yg senang dl..

    ako pun ingat x sume kot ako buat.. ;)

    ReplyDelete
  4. takpe ako. aku nye entry xcukup. yg siap pon sume gambo xjadik. gempak aje lebeh menci hahahha..

    ReplyDelete
  5. ely,
    hhehehe tu arr...
    ni sok sok ni tempek mana yang ado je la heheh

    ReplyDelete
  6. ala lagi 4 jeeeeeeeeeeee! jgn putus asaaaaaaaaaaaaaaa :D

    betul, janji mencuba! sikap sporting tu amatlah dikenang :)

    i dgn chawana dah siap...haaaa jaga kak melah, jagaaaaaa kahkahkahkah!

    ReplyDelete
  7. erkk dah siap?? :o

    huwaaaaaa fengsan arr camni..
    gurlpp...

    sempat?
    tak?
    sempat?
    tak?

    gigil....

    ReplyDelete
  8. bestnye..sume da nk siap..kita xjoint la..xsempat..penat balik dari Perlis pon xilang ag..huhu..
    goodluck pada kawan2 yg sertai..

    ReplyDelete
  9. yatz,
    alahaaiii kita pun x fully mana pun gambar nyaa.. cukup takat mana yg termampu dan tersempat je pun hhee

    ReplyDelete
  10. wah..ni yg xsbr nk tgk gambo korang2 nih.. best gak kalo join.. tp xberkesempatan la kak ret.. ehem, bile nk mai johor lg?

    ReplyDelete
  11. syaiina,
    hehehehe takpe taun depan ada peluang join lagi k ;)

    ReplyDelete
  12. kita dah tengok smua gambar tu kakRet. best je smuanya, sporting. tapi stakat yg kita tgk, kakRet punya paling kelakar dan memenuhi syarat.

    ReplyDelete
  13. ch@,

    hahhahaa kita pun rasa nak gelak je tgk sumer gambar2 derang...
    macam-macam kan :p

    janji sume sporting n happening ;-)

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.