,

Teka Gambar, Dapat Mystery Gift

Cop, bukan ako yang nak bagi hadiah nya.
Ni ha cuba kowang jenguk kat sini.
Cer teka gambar-gambar dari entry Photo Challenge mereka,
mana satu yang kowang rasa BEST, pastu kowang komen kat entry puan biqque tu.

Klu kowang bernasib baik, dapat la HADIAH MISTERI.
Cepat! Cepat!
Ala bukan susah mana pun.
Komen je entry tu camni :-

"Saya suka gambar..............sebab..................."
Contoh : "Saya suka gambar Liz sebab dia gile sampai ajak laki dia pun buat bentuk RAYA tu."Pastu jangan lupa tinggalkan nama dan email kowang kat situ.
So, gud luck untuk kowang juga!
Selamat meneka!

Nota Jemari: nak hadiah tak?!!
Share:

1 comment:

  1. cantekkkkkkk! saje nak tgk camne orang komen gambar2 kita :D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.