Followers

Thursday, September 8, 2011

Teka Gambar, Dapat Mystery Gift

Cop, bukan ako yang nak bagi hadiah nya.
Ni ha cuba kowang jenguk kat sini.
Cer teka gambar-gambar dari entry Photo Challenge mereka,
mana satu yang kowang rasa BEST, pastu kowang komen kat entry puan biqque tu.

Klu kowang bernasib baik, dapat la HADIAH MISTERI.
Cepat! Cepat!
Ala bukan susah mana pun.
Komen je entry tu camni :-

"Saya suka gambar..............sebab..................."
Contoh : "Saya suka gambar Liz sebab dia gile sampai ajak laki dia pun buat bentuk RAYA tu."



Pastu jangan lupa tinggalkan nama dan email kowang kat situ.
So, gud luck untuk kowang juga!
Selamat meneka!

Nota Jemari: nak hadiah tak?!!

1 comment:

Biqque said...

cantekkkkkkk! saje nak tgk camne orang komen gambar2 kita :D