Showing posts from November, 2011Show all

Planning mau bercoti.. Planning bercuti ke luar... Planning last minit... Kekdah nya sumer memerlukan RM yang banyak. Huhu.... Tak pasti menjadi ke tak ni. Sedang usaha mencari tempat tinggal dan juga pape yang patut di &#…

Terjah Sis Lin - Ular terbang!!

"ULAR!!! ULAR!!!" perghhh berderau OK darah aii!! Siot la kowang.  I pun pengeli ular gak weiii.... Seb baek takde sesape yg saket jantung!! isskk..... fuh, tarik napas pepanjang!! Plan nya lain, tapi hasil nya jadi…

Selamat Pengantin Baru

Wiken lepas ako vrrommm ke JB ditemani shai dan N . Dapat jemputan dari sis lin tuk menghadiri jemputan kawen adik bongsu beliau. Awal pagi sabtu dah bertolak dari KL. Singgah sebentar ke Kelana Jaya untuk menjemput pasangan la…

Hepi besday, SIS LIN

Hepi besday AWAK !!!!! Moga awak hepi selalu... saaayaaaangggg awak sangat! Nota Jemari : thanks for everything

F.R.I.E.N.D.S.F.O.R.E.V.E.R

Akhirnyaaa....... Inilah lunch date ako siang tadi. Alhamdulilah, berjaya juga mengumpulkan mereka sumer. Walau yang sorang tu memang takkan bersatu lagi la kan ;-) F.R.I.E.N.D.S F.O.R.E.V.E.R Saaaaayaaanggg kowang sumer! Tun…

Masa kowang ngadap entry ni, ako dah on da way ke JB. Memang plan awal-awal subuh nak bertolak dari KL. Sebab esok ada lunch date ngan kengkawan sekolah. Malam nya ada dinner date ngan besday gal . Ahad plak nak jalan-jala…

ermm.... bukan takmoh cerita ceriti pasal dinner minggu lepas. tapiiiii............... rasa nya takde apa nak dihebohkan pun. Tahun ni memang seSIMPLE, SIMPLE sesangat ako rasa. Ako gi malam kedua iaitu hari ahad. Sampai-sa…

Genap 5 tahun

Hari ni, 18 November 2011. Genap 5 tahun pemergian arwah ABAH. Tiada kata-kata lagi yang mampu terucap. Al-fatihah.. Moga damai di'sana'. AMIN. Nota Jemari : sekejap sungguh masa berlalu..

Tahniah & Terima kasih

Sorang MERAH Sorang PEPEL .. Satu kat Kelana Jaya. Satu kat Nilai. Alhamdulilah selesai. Tahniah dan terima kasih kepada kedua pasangan pengantin atas jemputan makan kenduri nya tu. Nota Jemari : Selesai sudah majlis mereka…

11.11.11

SELAMAT HARI JADI & SELAMAT PENGANTIN BARU untuk shaizhar dan pasangan nya nazuha. Dengar, sudah selamat acara penikahan tengahari tadi. Nota Jemari : pinjam gambar ye shai

Jemputan Rasmi

Memula takmoh pegi... Sebab malas nak pikir , nak pakai baju apa, nak pakai tudung mana, nak bawa henbeg mana satu?!! End up, tetiba atas cadangan sowang kakak opis ni, tak pasal-pasal memasing daripada takmoh pegi terus bagi na…

Teater: Badai Semalam

Uishh.....  Siyes ako baru tahu ada teater baru kat Istana Budaya. "Badai Semalam", adaptasi dari novel karya Khadijah Hashim. Dilakonkan oleh Erra Fazira, Aaron Aziz & Fizz Fairuz. 11-20 November 2011. Jeling-je…

26 Fakta tentang seorang kaki jalan bernama.....

Foooo kanan, fooooh kiri, rasa nak pengsan dulu!!! Panjang betul soklan subjektif si fatt ni. Udah le ako kurang gemor sungguh nak jawab soklan karangan ni. iskkk tapi memandangkan orang dah TAG kita, lagi-lagi pakar traveler n…

9 November 1973 Tarikh mereka disatukan. Terbina ikatan sah sebagai suami dan isteri. Dan hari ini 9 November 2011, jika mereka masih ada, genap sudah 38 tahun perkahwinan mereka. Walau hanya sekadar ingatan, tetap ucapa…