Showing posts from December, 2011Show all

No pertama datang nya dari  ---------> 019-3234415 "Helo.....!! Helo!!!.... Sabri ada??!!!" ---- dengan nada yang kuat dan nyaring.. "Salah nombor!!" klik.. letak! No kedua datang nya dari ----------…

Kurang ajor!!!!

Semalam gambar lain, hari ni gambar lain. Siapa yang kurang ajor sangat ni, 'selongkar' FB ako n tukar gambar profile tu??!!!!! Nota Jemari : @#$#$$^%^*&^

Gara-gara duit baru

Pagi ni datang opis, punya la ramai owang kat depan blok C sana. Dengar-dengar seawal 6 pagi tadi dah ada owang start beratur. Ni sumer gara-gara "Wang Peringatan" yang baru tu la. Kebetulan tadi ke unit mel, so terkej…

FB saya kena HACK ker?

Sape tak sonok kan bila sekali entry kita publish, berderet-deret viewers akan masuk ke link entry tu. Ako pun suka gak. Apa tak nya sebab jarang kan yang akan berlaku kat blog ako. Tetiba cam tergerak tau nak tgk berapa yg onlin…

Wang kertas baru, dilancarkan!

Nah, khas untuk tatapan kowang!!!! RM50 dah kuar kan.. Coming soon, syiling akan diedarkan Jan 2012. Yang lelain akan menyusul Julai 2012. Raya sok, dapat la beraya ngan duit baru. Sakan! haha KUALa LUMPUR: Perdana Menter…

Ehem.. esok kan... esok kan... ada sesuatu akan dilancarkan.... Untuk kegunaan kowang sumer juga.. So, tunggu tauu!!!! Nota Jemari: lagi berkualiti atau sama je ek? heheh... * marah plak kang staf JPOM ngan soklan ako ni!…

Psstt..... ako tengah krisis demam M! So, bertambah tinggi panas ako bila dah ujung-ujung tahun ni. Mood nak Holiday sudah mari! Tunggu je la pas abs holiday, pas demam ako dah surut, ako kasi hapdet memana yang patut.. T…

En Suami atau Teman Lelaki! Jangan hanya suka mengejek atau memberi tekanan. Tak henti-henti anda memberikan komen terhadap bentuk tubuh yang tersayang. Dari mengejeknya, apa kata anda beri sokongan?! Kata-kata semangat ata…

Filem: Datin Ghairah

Eh check website TGV tadi. Konon, konon je la nak tengok show untuk filem Ombak Rindu. Alih-alih terperasan show untuk filem ni. Gurlpp....! "wow abang Aaron, berlakon aksi ghairah plak ke?" Ni ako copy sinopsis dia k…

Redeem Hadiah Kemenangan

psstt.. pssttt ingat tak lagi pasal contest Photo Challenge masa ghaye aritu? Result nya ako dapat tempat ke-2. Hepiiiii sesangat!!! Hadiah adalah pilih antara dua, ke Bukit Merah ataupun Indoor genting. Ok, ako malas nak gi…

DoorGift Annual Dinner

Baru-baru lepaskan opis ako buat annual dinner. Citer nya, doorgift adalah terlewat dapat. Yang derang bagi masa hari kejadian hanya la sekeping key-chain. So, semalam barang doorgift udah sampai. Maka, distribute la barang ters…

Saya sudah TERbeli!!

DONE! Berjaya! Walau destinasi pilihan adalah lain, dan yang berjaya di booking adalah lain,  tak kisah la kan, janji ado!! hhaahhaa.... Cukup arr ni tambahan satu lagi destinasi untuk tahun 2012. Kang tambah bebanyak lagi ka…

Family Trip 2011

Yuuuhuuu I'm back!! Terasa lama nya x memekak kat sini kan.. Tengok, msjbox kat tepi pun dah expired! Hahah Jun oo Jun, nak renew berapa ek? :p Kejap je dah ujung tahun 2011 kan. Konpom dah masuk musim cuti-cuti. Ako pun na…