,

Dubai Airport Flash Mob

Oooo musim ngeMOB eh skrg ni??!!!
Sana sini flash mob..
Klu cari kat youtube, ghopenya dah banyak airport buat mende alah ni..
Yang ni kat Dubai Airport plak..
Laayaaann...




Cool kan ;-)

Nota Jemari
Share:

6 comments:

  1. As salam. Selamat pagiii Retna ;-)

    Best gak eikkk flash mob ni :-)

    ReplyDelete
  2. flash mob nih mmg besh.. meh kite g join memana haha

    nnti free check sini

    http://lalalandsale.blogspot.com/2012/01/answer-get-lucky.html

    ReplyDelete
  3. aku teringin nak join flashmob macam nih muahahahaha...tari inang satu!!!!

    ReplyDelete
  4. tetiba nak buat soklan buduh sat

    flash mob ni ape retna? ha ha ha

    ReplyDelete
  5. Tak tu..soalan pandai la kak ila...
    saya pun tak tau heheeh :D
    Ret...bg penerangan sket...

    ReplyDelete
  6. Oeya,
    Salam pagi... menarik kan ;)

    Ely,
    hahaha ok ok nnt ako terjah situ

    Janggel,
    wakakaka terus tradisional tuh :p tp ok gak secara tak langsung kasi promot tarian malaysia kat mata dunia hahah

    Ila & Erin,
    Sila baca entry ako di atas k ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.